kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, March 2, 2010

BLOGGERS FAMILY DAY coverage part 1...

sume kengkawan blogger da wat coverage pasal BLOGGER's FAMILY DAY 2010 nak tau klik sini.... haaa... kali ni ita nak cite pasal prezzie & kawan baru...


ekceli ita ni segan la nak tegur blogger² otai... al-maklum ajela... ita ni baru je 2-3 bulan berblog...

so, bile ade kesempatan cam nie, ita memang suke join, tp segan nak bergaul.. to all blogger, kalo ita ni nampak sombong secara live, i'm sorry ye...

kat alam maya kemain lagik peramah.. banyak mulut... tp, bile da bertentang mata.. shy² cat... hehehhehehhe....

ita sempat bergambar dgn 4 org kawan baru je... my assistant tak dapat nak tolong amek kan gambor.. sebab putra putri ku sedang meragam... pergerakan & aktiviti ita pown terbatas jugak...

mereka ialah zeti, nini, zh-ena & momguess.. yang lelain, mintak mahap la... tak sempat lor...



memang meriah... ita seronok sangat dapat kenal ngan kawan² baru... huhuhuhu...

ini adalah prezzie yang ita dapat dari nini... nini ni jual nursing wear nini, ita da promote nieh... huhuhuhu... ita dapat Adrinis Inner Nursing Wear... best sangat baju nie... walaupun ita takde baby yang BF, tp, ita pakai baju nie as a inner... materialnyer nipis & stretchable.. body ita yang gedebus ini boleh muat pakai inner tu memang sesuai dijadikan inner...



yang ni plak lucky draw.. nombornyer ialah 1002... lucky draw untuk kids...

walaupun ita tak dapat join games, ita sangat rasa kemeriahan family day ni.. camne la agaknyer kalo ita join games kan??? lagi meriah kot... tak main games pown kulit da sunburn :p

  1. pada ayu, ita doakan agar ayu selamat bersalin...
  2. kepada kengkawan blogger lain yang ita tak tegur, ita mintak maap la ye... bukan sombong.. tp segan... tp, pasni kalo jumpe tegor le..
  3. kepada ajk²... thanks sesangat sebab organize event ni... best!!! **double thumbs up**... ita paham kalo korg bz... sure ade prob here & there... ita tutup mate je la... no hal laa.... terima kasih daun keladi, thn depan buat lagi, ita join lagi huhuhu...
  4. kepada blogger² yang tak dapat gi family day ari tu, korang rugi beb...
  5. kalo buat next time, make sure korang join tau...


p/s : ader part 2... tungggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....


26 si cute memberi komen:

Ena said...

Memg nampak meriah sgt.. kuciwa sbb x dpt join.. hu3x..

awt tulisan eta jd lagu tu? hu3..

firahadifa said...

ita.... i x dapat baca....... format tulisan lari.. :(

Faryza said...

waa..tak join game pun dapat banyak hadiah.kita nye hadiah semua comel2 je..lupa nk tangkap gambar..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sonoknye
awat tulisan semua kene potong ni? huhuhu

mamalieyna said...

tulisan sudah tukar format zaman batu purba la..tokleh baca la ita..leh layan piccas saja..meriah sungguh depa suma...wuuu..lugi tak pi..

[-suziey-] said...

thanks for joining the famili day..:) time ni la nk kenal2 kan..

mama tisya said...

hah tk sempt bergmbr ngan ita tp rsnye ita ada bli kn sampul wangi dr kita

momguess said...

time kasih join
sory xsempat nak ramah mesra
hehehhe

Nana said...

gambo kita xde ke hehe

Sidratul Muntaha said...

mekasih ler joint ita
mekasih jugak dgn wish tu
mana terkurang tu mintak maaflah yerk?
tak sempat nak beramah mesra.

ita cutevirus said...

ena,

blog kene hack la pulok...

ita cutevirus said...

fida,

blog i ni da goblog... huhuhu..

ita cutevirus said...

faryza,

mane ade banyak.. dapat 2 jer...

1 dari xchange prezzie.. 1 lucky draw..

ita cutevirus said...

rose,

memang sronok... tp penat...

ita cutevirus said...

lieyna,

next time pujuk² la en hubby... ala, skali skala je lieyna... lgpown asek jumpe kat alam blog je... skali skala jumpe la pulak kat alam sebenar...

ita cutevirus said...

suziey,

takde hal la suziey... thanx to u jugak sebab organize..

ita cutevirus said...

mamatisya,

tu la.. memasing pemalu... wangi betul sampul tu mamatisya... hubby sukeeee....

ita cutevirus said...

kak ina,

thanx to u too... suke denga celoteh akak.. best!!! **thumbs up**

ita cutevirus said...

nana,

gambar anna??
erk? takde la.. gambor reramai ade lor...

ita cutevirus said...

ayu,

takde hal la ayu... nobody perfect kan??? adat la tu...

chugie said...

saya pun sempat kenal ngn ita masa nk balik tu je kan.. rasenye ade snap pic kat camera zh-ena

ita cutevirus said...

chugie,

ha'ah... da nak balik baru kenal kan?? ..

Mawar_berduri said...

wah..best...best ......jeles ar

ita cutevirus said...

mawar,

ala, jgn la jeles... next time kalo ade, join ek???

Ena Qalinsya said...

hai ita...
ena pun cmtu gak, kat sana nampak sombong tp kat cni peramah yg amat..
ena pun nk mintak maap kalo nampak smbg..ekceli malu bangettt...
atlest ita ade gak bergambar dgn drang, ena takde lgsg sebab maluuuuuuuuuuuuuuuu nk tego..

ita cutevirus said...

ena,

takpe.. takpe... kite tunggu dj epoi wat gath plak... smlm die ckp nak wat gath...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO