kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, June 3, 2010

Kenangan semalam…. LANGKAWI part 6…

entah bile nak abes cite, ita pon tak tau... huhuhuhu... da masuk part 6 da nie... buat acik mimie, sila gagahkan diri anda utk baca n3 marathon ini sampai abes eks... ahahahhahha...

pasgi island hopping, kitorang balik bilik.... disebabkan cuaca panas terik, budak berdua tu tanak pakai baju...
korang tgk je la aksi budak berdua ni kalo dapat masuk bilik... mak ai... puas la nanti housekeeping tu nak kemas...
dilemparnyer sume brang²... ishh.ishh... ish...



pas zohor, baru kitorang gagahkan kuar makan... huhuuhuhu... oleh kerana terlampau kebulur, kitorang makan je dekat² pantai cenang... tp, sangat la menghampakan... hampes!!!! sorry la owner restoran... ita rasa servis tak cukup bagus... dah la mahal... sotong liat... tak sedap plak tu...

pastu kitorang terjah kilang gamat...

memang femes nusantara ni... ita nak beli minyak gamat ni... tapi budak pompuan tu tak kasi...
ita da guling² kat situ.. tetap die tetap tak kasi... ita bukan ape... ita nak beli minyak gamat tu sebab senang... lambat abis... silap² haribulan 7 keturuna pon tak abes... nak tau ita nak beli minyak gamat yang mane???

ahahahhahaha... gigih tau ita ni... siap suh hubby berenti tepi jalan semata² nak snap gamat nie.. huhuuhuhu...

pastu kitorangterjah pekan kuah... SHOPPING!!!! bukan shopping ape pon... shopping prezzie, shopping cokelat yang telah dikirimkan oleh kawah hubby... ekceli kitorang ni takde la shopping sangat... just beli sikit² je.... bukan ape harga pon lebih kurang je... lagipon kitorang naik flight... takut kene caj plak extra beratnyer.. malas la kan....
yang ni kat parking jeti... saje singgah...

oh!!! da lame tak jejak jeti... huhuuhuhu...

sesambil ita shopping, hubby bawal budak² main benda alah ni....

iyyad beria² main benda alah ni... padahal benda ni rosak.. aduyai....

sorok tangan kat belakang nape bang???? issshhh... tak boleh buang satu "tabiat buruk" tu...

izzah tanak tgk kamera sebab panas!!!

happy family... ooppsss.. iyyad tak nampak la pulak....

pas 2 kitorang balik bilik.. penat sangat... tp, budak² happy....
pas maghrib, kitorang nak terjah padang matsirat plak... nak makan malam... tanak makan kat pantai chenang lagik... takut terkena cam siang nyer....
so, kitorang pilih kat restoran yang ramai orang... huhuhuhuu... teruk kan kitorang ni..
kitorang makan kat najjah seafood... ramai jugak customer kat kedai ni...
gambar ni amek time pagi... malam tu tak sempat nak amek...

ada banyak set yg ditawarkan... price pon berbaloi².. kitorang amek set V... pastu air plak amek air kedondong+limau kasturi, fresh orange, air suam & sirap suam....

antara menu....

time tgh makan plak izzah & iyyad leh tertido... aduyai... satu keje plak nak mendukung tong gas izzah yang seberat 16kg tu.... terburai isi perut den... penat betul budak² ni... mane taknyer... puas mandi laut la.. maen pantai laaa....

hohohohohohoh.... panjang sudah n3 ni... sambung next la ye....

11 si cute memberi komen:

yunz_02 said...

rindunya langkawi.. samudera tu dh lain btl ek..

ita cutevirus said...

memang laen... aku lupe nak snap gamba samudera..

kak ina mail said...

Dah lah pergi , jauh, kena makan sotong liat pulak tu.apa-apa pun janji ko pergi sana boleh happy ngan family.

Ena said...

ita,

ena pun ada juga makan kat najjah seafood tu last year.. buln April.. kat situ memg ramai org kan!>. menu2 nye pun sodappp.. aritu korg makan ikan bakar apa ntahhhh!! sangat besar.. yg pasti memg best time tu.. puas makan.. bertambah best sbb owang belanja.. hehehe..

[-suziey-] said...

hahahaha sabo je la..suka2 ckp ank sdiri tong gas..ekekeek:p

pergh berpino mata sana sini story langkawi..teruja btl mau terjah..huhu

ita cutevirus said...

kak ina,
tau takpe kak... tapi, kitorang memang happy kak...

ita cutevirus said...

ena,
sedap kan najjah seafood tu?? mabeles...
eh?? ena gi langkawi last year?? awat tak singgah umah pakcik??

ita cutevirus said...

suziey,
hohohoohoh... berat die da same cam berat tong gas la suziey.. ehehhehehe... issshhhh... camne la nak skolah thn depan ni...

* mEsSy * said...

beshnya!! sian iyyad kepenatan..ekh..

:P

atty's said...

wakakkaka..gelak besar kty .tgk ita nak beli minyak gamat bapak punye besar..

aritu masa kty pegi sorg sbb keje kan ..nak snap gambar kt situ .tp segan lah nak suh sesapa..

lepas tu feb aritu pegi .tak pegi sini ..sbb memasing taknak lak ..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

saya pun ada dinner kat restoran hj ramli tu....err tapi bagi kitorang macam ok jek food dia,mungkin agaknya siang lain n malam lain kot tukang masak dia...huhuhu

Gamat Nusantara tu pun saya singgah borong gamat :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO