kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, June 9, 2010

Kenangan semalam…. LANGKAWI part 8… :: last skali ::

mahap la ye... ita betul² takde kesempatan nak apdet cite terakhir kat langkawi... ok la ek... kalo last episod ita cite yang kitorang tido kat umah pakcik, kalo ni ita nak cite time balik & kisah² yang berlaku disebalik percutian kami ni....
ok la.. ita cite pasal kat airport dulu la...
iyyad time ni meragam... saje je ita snap gambor die.. hangen je die...

ramai jugak yang balik KL saing kitorang... but most of them hindustani & arabian la... memang penuh... org malaysia lebih kurang dalam 10-20 orang je... selebihnyer foreigners...

itu la kapal kitorang.. kehkehkeh... banyak share kitorang....

hubby & kiddos..

self pic... sebab tu buruks... kihkihkihkih...

dok dkt ngan sayap lagik...

diorang da nak amek tangga tu...

babai langkawi!!! sobs.. sobs...

as usual, iyyad bile naik flight je ngorok.. huhuhuuh...

da sampai LCCT.... byk tak beg kitorang???

iyyad berlegar² kat :CCT ngan botol susunyer... tgh tunggu cik ila nyer amek...

muke tgh bosan...

hubby tgh mententeramkan iyyad yg tgh meragam...

kitorang sebenarnyer PENAT + BOSAN + NGANTUK + LAPAR.. huhuuhuhuuh.. SIL yang amek kitorang... kene la sabar sket kan... kalo amek teksi melayang lagi RM.. kihkihkihkih...
***************************
ita nak cite sket kisah yang terjadi disebalik percutian kitorang... kedua² beg yang kitorang bawak ke langkawi telah JAHAMAN sebaik sampai di langkawi... adesssss... 1 beg jinjing & 1 beg roda... beg jinjing tu memang beg kitorang... kitorang dapat time nak gi sarawak 5 thn lepas... travel agency yang bagi... beg roda tu pulak beg mak ita time mak & ayah gi haji thn 2005...eh??? 2² beg tu da 5 thn usianyer... huhuhuhuuh.. patut la jahanam... pulak tu bawak naik flight, harus la kene campak²... sebab tu la rabak... huhuhuuhuh....
beg jinjing...

beg roda... rodanyer jahanam...

dah tu? damne nak hangkut sume barang??? harus la beli lain kan??? seb baik la kat langkawi byk jual beg... pulak tu ade satu beg ni RM27.90 je... murah kan??? saiz nyer same cam beg mak yang kitorang jahanamkan tu... ehehehhehehheheh... kitorang ingat nak gantikan beg mak tu... alih² mak kate tak yah la...

lagi satu cite ialah barang² yang kitorang borong kat langkawi... ekceli, percutian ni bukanlah utk bershopping... tp utk berjalan².. so, tak banyak benda yang kitorang beli... cume, ita ade beli few things kat beras basah... kitorang beli sepasang baju utk iyyad, sepasang baju utk izzah & 2 helai kain batik utk ita... nak buat baju... baju raya!! ehehehhehhe....

yang ni plak makanan² a.k.a coklat² yang kitorang rembat... kalo korang nak tau, 95% daripada coklat ni orang kirim... kitorang nyer 5% je... huhuhuhuuh..

tengok!!!! coklat je da penuh 1 beg roda... adesss..... seb baik la tak lebih dari30kg.. kalo tak kitorang kene bayar utk extra luggage plak... parah.. parah...

T.A.M.M.A.T

15 si cute memberi komen:

Bai said...

nak cokelat..hahaha

A.I said...

wahhhhhhhhhhh..berjalan sakan! dah lama tak gi holiday ngan family aku :( sob sob sob

[-suziey-] said...

hahahaa lawakla..smpai koyak2 beg ye..adeiii sedapnya la coklat daim tu..huhu

Ena said...

MANYAK NYE CEKELAT..

NAK LA JUGAKKK... KALO TAK NAK KASI YG FERRERO TU.. KASI LA YG DAIM TU KER? HEHEHEHE

~Siti Hajar~ said...

byknyer cekelat, plg best daim tu la...nak ckit?

kalu naik flight ni mcm tu la, best mesti rosak, tp airport langkawi mmg tu, pekerja airport ni xprihatin ckit, kalu airport len xde la main campak2 beg kita, kita yg dok atas flight ni geram je tgk beg kita dihimpit2..huh!

ita cutevirus said...

bai,
nak cekelat?? meh sini...

ita cutevirus said...

kak ai,
ita pon da lame tak berjalan.. takpe kak ai... kang kalo ade time, akak holiday la ngan famili..

ita cutevirus said...

suziey,
beg tu memang da nazak da... skali tairk da koyak... kain die da reput... daim tu org punyer... kihkihkih.. kitorang tak beli pon daim... kitorang nyer andes tu je...

ita cutevirus said...

ena,
kalo ita nyer, memang la ita nak kasi... tp, tu sume orang nyer... kitorang nyer andes jer.. huhuhuhuhuu... hubby tak kasi beli..

ita cutevirus said...

hajar,
ahahahhahahha.. nak cikit???

eh?? ye ke? tp, ita nengok airport LCCT pon cenggitu gak... diorang main campak² je... takde maknanyer nak susun elok²...

atty's said...

byk ita borong..kty pun rindu nak pegi ..langkawi..nanti lah thn dpn lak.thn ni dah g ..

* mEsSy * said...

byaknya borong.. jeles2..

=P

terjah tao; http://lilacmessy.blogspot.com/2010/06/jangan-marah-yunk.html

ita cutevirus said...

kak ty,
waaahh!!! hebatnyer akak.. tiap thn gi langkawi!!!... ita ni nak jejak 4thn skali pon payah...

ita cutevirus said...

messy,
biaser je... borong utk orang... kehkehkeh...
ko tag akak lagik ek?? aduyai...

mamalieyna said...

wooo ada gak kisah sadis yee..tapi oklah tu, dpt beg baru dgn rege best ! ^_^

*nak coklat ! hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO