kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, January 11, 2011

kisah yg menaikkan bulu roma part 2....

berdasarkan n3 ita yang dolu² part 1 tu, ita nak sambung la kisah yg menaikkan bulu roma itew..

ni still kisah kat melaka.. kalo kisah dulu kitorang kat hostel, kali ni kat umah sewa kitorang plak.. next semester nyer kitorang pindah ke umah sewa.. umah teres setingkat ada 3 bilik dan 2 bilik air... kitorang still dok kat master bedroom... sungguh gile kose.
kalo dari kolej, kitorang kene lalu jirat cina yg banyak sebelum sampai umah sewa kitorang...
ehehhehehe... just bayangkan jela ek.. sebagaimana gambar google earth kat bawah ni...

tapi, kisah ni berlaku kat luar rumah..
rumah sewa kitorang ni corner lot.. ada laman yg sangat besar & ada sebijik buaian beti warna hitam.. ala, yg boleh muat ramai² tu... yg leh dok berdepan tu laa...

buaian cam kat bawah neh...


al-kisahnye time tu kalo tak salah la, kitorang melepak kat atas buaian tu.. dekat kol 1 pagi gak la.. sape ade lagi time tu ngan ita ek?? ita lupe laa...

tapi ada tiga orang.. termasuk ita... ita dok sensorang dan member ita yg lagi 2org tu dok kat depan ita... kalo ikut kedudukan, ita menghadap area jirat cina tu...kitorang saje ar borak²... tgh borak² tu, ita ternampak white swan tgh terbang... sangat besar... cam gamabr kat bawah ni...
tapi, swan yg ita nampak ni sumenyer warna putih... dalam hati cuak jugak.. tapi cover.. swan tu terbang rendah sangat... dan of coz la member ita lagik 2 orang tu tak nampak... sebabnyer benda tu terjadi blakang diorang....

bile swan tu melepasi kepala ita, ita terus menoleh.. ye la kan, just nak pastikan..
kalo swan betul, ita sure akan nampak die pas toleh kan??? tapi, yg mengejutkan, swan tu ilang!!!!
tapi, ita tak melompat... muke rasa panas... hati debar²... member ita tanye gak.. nape?? tapi, ita diam je.. tak boleh nak cakap sebab apa...
ita hanya leh ajak diorang masuk... kononnya hari da lewat malam...
tapi, dalam hati, Allah je yang tahu... huhuhuuhuhu...
time ita taip n3 ni pon, terasa seramnya...

ita ada lagi cite yang boleh menaikkan bulu roma... tunggu part 3 ye..

4 si cute memberi komen:

jesnita_ns said...

ita..swan ke..cik ponti tu...ehehhehe...soram seh...dh tau umah dekat ngan jirat..ada hati lg korang lepak king kt luar umah..tu dia nk suh korang tido le tu..hari dh pagi..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak tangok boyan tu pun dah seram.jirat cina lagilah seram .akak dulu duk hostel pun ada kisah seram gak.ita pulak kat rumah sewa.

yunz_02 said...

gegegege.. tktnya weh. aku dh la asek blk lmbt jek time kt umah sewa tu..

Ena said...

huhu... misteri!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO