kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, January 12, 2011

kisah yg menaikkan bulu roma part 3....

ye... ada part 3 plak...
kalo part 1 dan part 2 berlaku kat melaka...
part 3 plak berlaku di rumah mak ita...
huhuhuhu... time tu ita skolah lagik... hehehehhe...
kali ni lagi tragis....
kisah ni berlaku pd satu malam.... time tu ita tido kat hall...(ita memang suke tido kat hall apatah lagi depan tv time bujang dulu... sgt syiok!!!)
memula ada denga suara anjing menyalak... bukan sekor @ 2ekor... tapi banyak ekor.. ita rasa ade belas² @ puluh² ekor anjing... ita pelik?? mana datang anjing² ni???? kat area umah ita ni takde orang pon bela anjing... anjing liar pon susah nak jumpe... pastu senyap...
pastu kan tetiba ita denga ada suara baby nanges.. ita ingat anak kakak sebelah umah mak yg nanges... sebab anak kakak tu slalu gak nanges malam²...
tapi, makin lama suara tu makin kuat...suara menanges tu bertukar jadi suara perempuan merintih... ita dah cuak.. tapi, ita tak boleh nak bangun.. tak bolah nak buat ape².. hanya mampu mengiring dan mendengar...
lama² suara perempuan merintih tu bertukar jadi mengilai yang sangat panjang... OMG!!!!!
sambilo diikuti dengan salakan anjing yg sahut² menyeramkan tu....
SERAM SEJUK OK!! start kejadian anjing menyalak, baby menangis sampai lah mengilai berlaku lebih kurang 15 minit!!!
pulak tu ita sensorang kat hall....
lepas abes suara mengilai tu, mak ita kuar dari bilik... ita pandang die.. ita tanya kat mak
mak dengar tak?
mak dengar... ko pon dengar ke?
dengar jugak.... 
terus ita & mak tak leh tido pastu.. memasing dok kat atas kerusi.. tapi, alhamdulillah la ita tak demam...
ada lagi satu kisah seram.. tunggu part 4 ye...

6 si cute memberi komen:

♥ manje ♥ said...

salam

huhu kalo kita dah lame demam
takut!!! (^o^") ~

jesnita_ns said...

byk tul pengalaman seram ita ni...blh dibukukan ni..hehehe..org kata..klau kita dgr bunyi jauh..sebenarnya benda tu dekat je ngan kita..klau kita dgr bunyi tu jauh benda tu adalah dekat ngan kita...soram oo cite ko ni..

Ena said...

part 4 please!!!

aahhaha..

atty's said...

nasib mak ita pun ada dgr..takde lah imaginasi kiranya

Farra Dhelina said...

adoi kt yg baca pon naik bulu romaaaa

Kaseh NazLieza said...

lieza baca pon dh meremang kak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO