kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, June 1, 2010

Kenangan semalam…. LANGKAWI part 3…

jejak je pulau langkawi, ita raser cam tak percaya je.. huhuhuh... last skali ita jejak pulau langkawi rasernye thn 2003 @ 2004 kot... time tu bapak angkat ita punyer anak kawen... fffuuuhhh...
airportnyer serius da berubah.... da ade kenny rogers & starbucks... kalo korang nak tau, dulu takde kenny rogers & starbucks.. kat situ cume ade maybank money changer & kedai jual junk food... kat depan kenny rogers & starbucks tu penuh ngan kerusi... & kat situ jugak la tempat ita dating zaman blaja kat kolej... mane taknyer.. jarak airport & kolej tak sampai 500meter... dekat kan??? kitorang selalu jalan together²...
nak pegi hotel leh tersesat pulak sampai jeti kilim... kat tempat orang slalu naik nak gi island hopping tu... dekat² ngan entrance awana porto malai.... ape lagik!! hubby pon kuarkan kamera... tunjukkan skilnyer amek gambor... walaupun tak gune slr...
cantik kan???
pastu patah balik carik hotel... huhuhuhu... tak jauh pon... 5 minit da sampai...
yang ni gambor perhiasan depan lobby hotel holiday villa....

yang ni pon same gak...

haa!!!! yang ni plak bilik airnyer... simple... but ita suke... layout nyer same cam layout bilik air hostel time kat kolej dulu

ooopppsssss.... no bath tub laaa... huhuhuhuhu.. maknyanyer lingerie merah jela.. ahahahhaha..

penting wooo benda ni!!

tgk la... tak sampai 5 minit bilik ni da jadik cam kapal pecah... budak berdua tu memang suke sgt lompat² atas katil... ekceli, katil yang telah kiri skali tu letaknyer kat belah kanan... tapi memandangkan kitorang ade 2 orang budak kecik, taku budak berdua tu jatuh, so, kitorang laki bini pon alihkanlah katil tu...

depan sliding door tu la lokasi katil tu sebenarnyer... ehehehhehe...

penat tol... itu baru je beberapa jam kitorang dok langkawi... da part 3 n3 ni... kalo 4 hari tu, gamaknyer, brape part la agaknyer kan n3 ni?? huhuhuuh... sambung lagik eks...

8 si cute memberi komen:

firahadifa said...

haha.. da tantek la nie.. even tak guna DSLR

Nana said...

ala rindu nye ngan langkawi...huhuhu

[-suziey-] said...

wah wahhhh syioknya langkawi..hehe..mmg la byk dh berubah..bape thn dh ita xjejak sana..hiks:p

ita cutevirus said...

fida,
die tanak bawak slr nyer.. katenyer susah.. nak angkut beg la.. ngan susu budak la.. payah katenyer.. tu yg bawak camera compact je...

ita cutevirus said...

nana,
nana pon rindu ngan langkawi???
huhuuhuh... ita lagik rindu...

ita cutevirus said...

suziey,
tau takpe suziey... da lame sangat... sampai sesat barat...

lily azliyana @ mama zara said...

kite pon teringin nak jejak ke langkawi lagi..last yr dah pergi ngan Zara n papa tp mase tuh tk smpat nak gi island hopping..nxt time ade rezki teringinlah nk tgk pulau2 keliling tu plak..=)

ita cutevirus said...

lily,
ita raser elok tunggu zara besar sikit.. baru la best gi island hopping... kitorang ni penat... sebab nak dok mendukung anak lagik.. aduyai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO