kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, March 4, 2010

BLOGGERS FAMILY DAY coverage part 3... full coverage..

hehehehe...

kali ni mood terbaek... boleh apdet n3 pasal blogger family day...

full coverage punye banyak la full... games pown tak maen..


baru sampai... izzah & iyyad terus je ngap goodies... tak sesabor..

antara yang terawal...

the banner..
the banner.. again..
view depan port kitorang

iyyad makan ape tu sayang???

kakak & kipas yang telah dibekalkan..


haaa.... yang ni sure korang tak tau kann??? ita sorang je perasan... ade shooting video klip (kalo tak salah laa).. kat atas jambatan tu la artisnyer...

close up sket... haaa!!! ni la artisnyer... ahahahahahha... ni amek pakai camera biaser je ni... kalo pinjam slr dj epoi @ hubby suziey punyer ni, leh siap close up muke penyanyi.. next time kalo jumpe leh mintak otograp..

gigih betoi diorang ni amek makanan...

rizz, awat hang panjat pndok tu??

uncle bubu atau name sebenornyer ENCIK HASSAN....

haaa!!! tau berpeluh ko ye... gigih menyiapkan belon utk mak-mak budak... hakhakhak..

ade yang kate GELOMBANG BIRU, ade yang kate BLUE WAVE, ade yang kate PENYOKONG CHELSEA, ade yang kate BERBALOI² ade yang kate CELCOM TERITORY... lantak la ape orang nak kate... janji kitorang ni adalah BLOGGER YANG SPORTING!!!!

cam nak bersilat je mak buyung nieh...

closed up sket muke ita...

issshhh... kak ina a.k.a momguess ni... ape lagik yang tak betul...

uncle bubu a.k.a clown ni best tau... peramah... banyak mulut...

foodz yang kami amek... (serawa durian farra best!!!) & pinky poodle from uncle bubu

kenyang ke makan poodle tu iyyad...?

port kami anak-beranak... jauh dari orang... kami pemalu....

dapat pandang dari jauh je diorang ni bergambar... nak bergambar skali malu.....

prezzie to zeti...

from nini to me...

sedap sangat poodle uncle bubu.... tadi pink.. yang ni putih plak...

sehingga menjilat jari.. lantak kau la dik... janji diam...

bintang hati mak....

layan........ naseb baik de payung TM yang sangat besar...

berebut... hhhrrmmm... da name pon budak...

antara view yang disnap oleh encik hubby...

again??.. tp, apakah motip love merah tu?

the banner... kali ni kat belah tepi plak...

me & zh-ena...
me & kak ina a.k.a momguess....




SEKIAN, TERIMA KASIH...

T.A.M.A.T

32 si cute memberi komen:

mamalieyna said...

bestkan...wuwuwuwuuu...kita en suami tak sporting, takmo pi...wuwuwuwu...bestnya depaaa!

Ena said...

Dah tamat dahhh.. kot ade lg episodyer.. ekekekekeke.. best arr korang.. x ajak ena pun.. hu3x..

ita cutevirus said...

lieyna,

laaa... next time kalo ade, lieyna pujuk² la die... hubby ita pon dtg just makan je,, takde join games...

ita cutevirus said...

ena,

ha'ah... lupe la ader coverage lagik kat majalah mingguan wanita & majalan PAMA... heheheeh...

tak ajak ke?? ita ade wat n3 la pasal family day ni thn lepas...

Uda said...

waa.. bess nyerr.. saya pun tak der harapan leh pergi.. nanti tak terkawal anak2...

Nana said...

ala kita xde gambo sama2 la kan..padahal dah borak2 dah heheh

Dj Epoi said...

Salam Kenal MAk Cik!!!

Sowwy ar...baru Gua berekesempatan nak menjelajah sesambil nak bagitau Gua already Follow your Blog

Dj Walaweiiiiiiiiiiiiii!!!

Bowling + Kemensah ?

ita cutevirus said...

uda,

rasernyer kalo uda ikut takde prob kot... sebab time tu ramai sangat budak²... diorang leh main sesame sendiri... kite monitor je...

ita cutevirus said...

nana,

tu la pasalnyer kan???
camne la boleh lupe nak snap gamba sesame...

ita cutevirus said...

salam bro..

thanks la coz sudi follow blog gua...

bro, gua prefer kemensah bro... gua suke suasana yang nyaman..... huhuhu...

momguess said...

hahahah
den tgk semue gambar den tgh betoi suar lah baju lah
den mcm konpius japs
korangs sajo jer sabotaj den kan
time den vogue2 korang xnak abik gbr kan
huhuhuhuhu

Ena Qalinsya said...

hmmm ita ni yg dok tepi tasik tu ke yg btau jgn dok kat bawah pokok sebab ade kerengga tu ke? alahaaiiii camne leh tak pasan ni ihiks..

nk jd follower tp page follower tak kuar pong huhuhuhu

ita cutevirus said...

kak ina,

hahahhaha... tu la namenyer best kak.. amek gambor candid.. tol tak???

gambor yang last skali tu tak vouge ke?? gambor kiter berdua tu...

ita cutevirus said...

ena,

ye betul... ita la tu.... ahahahahhahaha... pafe followe ita ade kat atas skali la ena... follow la kite...

Cik Anie said...

minat betul iyyad tu makan belon yer...

ita cutevirus said...

acik anie,

die tgh gatal gusi tu acik anie.. tu yang berminat makan belon...

** Perfect Love ** said...

ita, rugi kita tak bertegur masa family day kannnn...

takpe.. takope.. next time mesti kena tegur sambil tepuk tampar kah kah

fied said...

seronoknye,blh ada blogger family day..ramai gler..

ita cutevirus said...

fida,

tu la pasalnyer... memasing malu² kuceng... last² sendiri jugak yang rugi... takpe.. takpe... kalo de kesempatan kite jumpe pasnie, pasti kite leh gossiping...

ita cutevirus said...

fied,

akak tak sangka plak time family day tu leh ramai cenggitu.... itupun ade 4 family yang tak dapat datang... next time kalo ade, akak info, fied leh join skali...

mamaaerish : said...

sesungguhnyer eb amatlah jeles... hu3

chugie said...

tamat.. sadakallahulazim.. ahahah, mmg full coverage betul entry ita ni, sampai semua masuk dlm tu.

ita cutevirus said...

eb,

jgn la jeles... hehehehehe... nanti kite jumpe, kite gossiping ek...

ita cutevirus said...

chugie,

naseb baik sikit je gambor tu...

kalo tak coverage tu maunyer sampai part 10... hahahahha....

fied said...

boleh???bestnye..nnt nk tanya ngan syamsyul...hehehe..yg lain x kisah ke??nie sume kwn skolah ke or jumpa kt blog kwn2??

Sidratul Muntaha said...

yelah
gmbo ayu cam nak bersilat ler plak!
ekekeke...
adei..candid sungguh!

lily azliyana @ mama zara said...

banyaknye belon izzah n iyyad yek..nway, samelah kite ita..dok segan sgt smpai nk ajak org amik gmbar pon malu..hehehhe

ita cutevirus said...

fied,

yang akak join ni gath blogger... diorang lagik suke kalo ade orang baru nak join.. leh erat selatirrahim...

ita cutevirus said...

ayu,

encik hubby ita memang suke amek gambor candid.. gambor kak ina tgh betulkan suar la.. betulkan baju la...

ita cutevirus said...

lily,

memula belon tu ade 1 je.. pastu iyyad kejekan.. langsung abis... pastu izzah merengek nak belon lagik.. tu yang mintak kat encik bubu a.k.a en hassan lagik...

** atie + farid + aisyah ** said...

hahahaha... sempat akak amek gamba artis2 tu ye....

Lina said...

happening kan...sori lar x smpat nak beramah mesra ari tu...by the way i dah follow u

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO