kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, March 5, 2010

wallpaper....

huhuhuhu... cun tak??
ini adalah wallpaper pc ita kat opis skang nieh... kalo wallpaper ni ita jadikan background utk blog ok tak???

komen sikit...


25 si cute memberi komen:

Ena said...

Ok ta.. santekkkkk..
ena baru testing malam td nak wat cenggini sekali x jadikkkk pulak.. ho3x..

ita cutevirus said...

santek ek??

ahahhaha... kalo ena nak tau, gambor ni da terperam kat pc ita da lame da... dekat 2 thn kot... godek pelan²... last² baru jadik..

Cik Anie said...

lainnya muka dulu ngan skrg.. cantik.. letakla..nak tgk hasilnya..

mama tisya said...

cantik2..sure imbas kenangan time kawin2 dlu

ita cutevirus said...

acik anie,

laen ek?? dulu muke panjang sebab kurus... skang muke da bulat sebab da gomok.. ahahaha...

ita cutevirus said...

mamtisya,

tu la pasalnyer... teringat zaman muda² dulu... (macam la tua sangat... ehehehe...)

mamaaerish : said...

ok... cun.....

mamalieyna said...

cun gambo..eh tulisan jd zaman batu balik la,,,wuwuwu,..

ita cutevirus said...

mamaaerish,

ok ek... harus ditukar la nanti..

ita cutevirus said...

mamalieyna,

la... kene hack lagi ke blog ku ini???
adeiiii..

momguess said...

cantik wooo!!!
letak cepat
den nk tgk hasil nye

ita cutevirus said...

kak ina,

sat... sat... ngah setting..

Mama_Aqish said...

wah tantek la...awat blog ni jadi tulisan zaman purba...dah try setting balik???

ita cutevirus said...

eh?? nape leh cam tu?? ita view ok jer..

ina mail said...

cun melecun.ita tu ko ke?tinggi jugak kau ni ye.okeylah tu pandai gak kau buat .akak dah coba kau coba banyak kali pun tak jadik.

chugie said...

a'ah..cantik gak!

ita cutevirus said...

akak ina,

tinggi ke kak??? saya 154cm je la kak.. rendah je... nampak tinggi sebab gamba tu time saya kurus... sebab tu la nampak tinggi kot... skang da gomok..

ita cutevirus said...

chugie,

huhuhuhu... thanks... mekap ngan mak andam kampung je tu... kalo ita pakai mekap artis sure vouge lagik...

Nana said...

eh lain la serius xcam hehehe
kita xletak gambo pape pon gambo laut je

ita cutevirus said...

nana,

tu time kurus... memang la laen... skang da gomok... daging2 sume berkembang tambah plak ngan lemak2...... tu la paslnyer lain..

~Siti Hajar~ said...

canteknyer...nak buat jgk la..tlg la ajarkan...hehehe

ita cutevirus said...

siti,

huhuhuhu... ita buat pakai photoshop.. tp, tak pandai nak ajar... sebab ita pown tak pandai.. huhuhuhu...

Ena said...

Eta, bile ena tgk balik gambo kawen ita nie.. eta ptong kan! pastu tampal.. yg lecehnyer photoshop nie layer by layer kan!.. hu3x..

ita cutevirus said...

ahahhahahha...

ye betulll.. tp, ita bukan 100% pakai photoshop... sebab ita tak brape pandai... ita ade gak pakai paint.. huhuhuhu... keje orang amatur jer...

yuyun said...

weh asal font mcm x blh baca ni. ada byk² mcm gamba kete, gamba star..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO