kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, November 19, 2010

kisah yg menaikkan bulu roma part 1....

smlm nengok cite lost tapes.. kisah vampire & lipan gergasi...
seram jugak la kan.. cam minggu lepas pasal werewolf ngan lizardman..
menakutkan...

pagi ni plak belek² blog ayu.. terbaca plak n3 kisah misteri kat hotel tuh... masa die stay kat melaka..
pas tu plak die kasi link ni... seram jugak... pastu baca plak la blog peej... pon ada cite seram...
haaaiissshh... ape ni?? dari malam jumaat sampai la ke pagi jumaat cite seram je menyelubungi ita...

tetiba teringat la plak... beberapa kejadian yg ita pernah alami & dengar yg bisa menaikkan bulu roma.....

kisah pertama..
time tu ita dok hostel kat peringgit melaka ngan yun & ili... hostel kitorang tu cam apartment... kitorang dok sebilik kat master bedroom... sepatutnye bilik tu utk 4 orang... tapi, kitorang gila kuasa, kitorang dok ber3 je...
time tu nak dekat final exam.. oleh kerana ada 3 orang je dalam bilik tu, 1 katil double decker kitorang bukak... yelah... nak kasik lapang.... malam tu kitorang gigih stay up study... dgn berbekalkan nescafe o yang sangat kaw, kitorang pon study kat meja masing²...
kebetulan pulak meja ita facing tingkap.. oleh kerana bilik tu takde kipas, kitorang bukak tingkap... nyaman sangat!!! serius... angin sangat memahami keadaan kitorang time tu...

jam time tu da dekat kol 1... kebetulan plak, tingkap bilik kitorang tu facing umah tinggal.. tapi rumput² kat keliling rumah tinggal tu dijaga rapi... takde semak samun... cume rumah tu je nampak creepy.. sebelah umah tu pulak kediaman rasmi Ketua Menteri Melaka...

so, tgh ita study, tetiba ita denga bunyik ayam berkokok.. ita takde la heran sangat... sebab area situ ada gak umah² kampung... tapi cam pelik je... baru kol 1, ayam da berkokok... tak semena² ita memandang ke luar tingkat... ke arah umah tinggal tu.. ternampak la satu lembaga memakai baju putih straight kat depan mata ita... ita ape lagik...

terus tutup tingkap pelan²... terus cakap kat yun dan ili..
wei, jom tido... aku da ngantuk ar....
seb baik diorang on je... ita pun bentang tilam kat bawah (sebab katil da dibukak)... ili naik atas & yun naik atas katil die... seb baik la diorang tak tanye ape²...

lepas tu kitorang pon tido... tetiba yun menjerit & melompat ke bawah... ita terkejut.. katenyer katilnyer bergegar... badannya melambung²... ili yg tido kat katil atas tak rasa apa²... ita diam je... ita rasa ita tau sebab apa...

tapi ita tak layan sangat yun "sorry yun bukan aku tak percaya cakap ko... tapi, ada sebab aku diam je..."

lepas tu ita suruh die cool down & mintak die tido ngan ita kat bawah... malas nak layan.. so far, sampai ke pagi takde insiden cam tu lagik...

kisah kedua sambung next n3 eks...

6 si cute memberi komen:

yunz_02 said...

uwaaaaa.. dh la aku mmg penakut tahap gaban. kikiki..

ita cutevirus said...

beb,
ko ingatkan kesah tu??

||| PöJìé PööH ||| said...

Uiii ngeri dowh!

Love,
PojiePooh Abdullah

Ena said...

seram nyer.. huhu..

seram pulak dah la dok sini je sampai malam.. adoiyaii.. ada yg tido2 ayam ke nati nie.. huhu

~Siti Hajar~ said...

seram nya ita...cepat la smbg next n3 tu..

ana said...

seramnye..klu ana mau berjaga smpi siang. nak pejam mata pun takut tau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO