kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, November 12, 2010

lost tapes.... (werewolf)

sape penah tgk lost tapes??? sila angkat tangan..

semalam kat channel 551 start musim baru lost tapes... tapi, takde la baru sangat...
last year nyer tayangan... kat malaysia lambat sket.. sblm ni ita ada gak tgk lost tapes... tapi da lame takde.. semalam baru start balik..

smlm nyer tayangan pasal werewolf & lizard man...
nak tau episod² lain, tgk kat sini....

ita nak cite sket pasal episod smlm.. pasal werewolf dulu...
alkisahnyer camni... byk sangat kejadian pembunuhan kejam.. macam pembunuhan binatang.. tapi, tak dapat dicapture thru cctv... satu je sebab yg mengaitkan sume pembunuhan tu mempunyai persamaan..

iaitu semua mangsa ditemui minum di sebuah bar sebelum kematiannya... so, ada sorang mamat ni nak buat dokumentari pasal pembunuhan bersiri ni... die dapat kerjasama dari polis situ.. diorang pun buat intipan... sebab polis ada suspek... suspek seorang lelaki...

diorang ikut suspek tu.. siap berkamera bagai.... suspek tu balik umah sorang pompuan yg die jumpe kat bar tu..
bile sampai je umah pompuan tu, suspek tutup langir & tingkap... maknanyer visualnyer da ilang la... so, sorang polis ni cube nak mengendap dgn lebih dekat... mamat & sorang polis lagik tunggu dalam van... tetiba denga orang menjerit...

mamat & polis tu pun larik keluar dari van.. diorang pon pecah masuk umah tu... skali tu jumpe cam tapak kaki anjing yg berdarah & tingkap yg pecah. ada bulu binatang melekat kat kaca tingkap tu.. pastu diorang turun ke bilik bawah tanah... jumpe la sorang pompuan ni tgh menyorok & menangis².. mamat yg bawak kamera tu stay ngan pompuan tu.. sementara polis tu naik atas & nak cari suspek... polis tu jumpe partner die dalam bilik...

pastu diorang berpecah cari suspek... sekali tu salah sorang polis tu terjumpe mayat suspek... suspek tu pon jadi mangsa pembunuhan tu... maknanyer suspek tu bukan lagi jadik suspek...

maknanyer???!!! polis 2 org tu pon cepat² turun bawah... nak warning mamat tu... bile polis tu turun bawah, die suh mamat tu jauhkan diri dari pompuan tu... sekali tu, bile mamat tu toleh ke ke belakang ngan kameranyer, pompuan tu serang die.. polig tu pon, apa lagik... tembak la pompuan tu... mati die...

kat dalam kamera yg mamat tu pegang, die dapat capture gambar pompuan tu menyerupai serigala..
ffuuhh... gabra sungguh... tapi kan, tak tau la samada lost tapes tu fake @ betul... sebabnyer ita ada search... ada yg cakap lost tape tu hoax je..
entahla...
tapi ita suke cite tu... huhuhuhuuh... kalo korang nak tgk, next week la plak... ari khamis malam jumaat 10.03mlm channel 551...

4 si cute memberi komen:

Sidratul Muntaha said...

owhh..
yup,sometimes hoax jugak ita..

ita cutevirus said...

ayu,
huhuhuhu... biaser la... omputih...

mamaaerish@eb said...

hmmmm.... cam nk tgk la plk... :).. tapi kalo aerish ms tuh x tido lagi... aduyai... x leh la plk... ;p

ita cutevirus said...

mamaaerish,
huhuhuu... napenyer?? aerish ada cerita kegemaran ke??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO