kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, December 29, 2009

perang?? perang dingin???

hhmmm.... tajuknyer sangat menggerunkan...

tp memang betul... benda ni betul² terjadi pada
cv... puncanya???

sebelum cv cerita puncanya, pe kate cv cite sket pasal diri cv.... ekceli cv ni peramah orangnya... dan banyak bercakap... kalo tak caye, tanya ena & kak hada..

mereka berdua nih, kenal cv di luar alam blog.. kat rumah pun, cv yang paling banyak cakap.. anak cv yang sulung pun boleh tahan mulutnya... (laik mader laik dotter) ehehhehe...

kalo kat umah MIL, sore cv yang paling kuat.. takde maknanyer nak cover² sore depan famili-in-law (eh?? ade ke perkataaan ni??? bantai ajelah labu....)

i'm just being myself... camne cv di rumah, camtulah cv di opis, dan camtulah cv di alam blog...

tp, tak lupe juga cv seorang yang outspoken... kalo ade benda yang cv rasa tak betul, cv akan sound direct... tak kire pangkat... kalo bos tak betul, cv akan sound jugak..

tapi, yang peliknya, yang melancarkan perang dingin dengan cv ni bukannyer dikalangan bosses.. tp dikalangan stap bawahan cam cv sendrik.. pelik kan??

eerrrmm.. entah lah... sebenornyer, yang buat taik tu sorang dua je... tp, diorang tu kaki hasut.. lagi pulak yang menghasut tu bukannyer kecik² anak... mak² org.. anak da besar².. cv tak kate cv sorang yang betul @ baik 100%.. no body perfect man!!

bukan ape, sebagai orang yang da berumur @ berkahwin @ ada anak, tunjukkanlah teladan kat bebudak yang lain... sepatutnye diorang ni jadi pengaman PBB... bukannyer jadik AMERIKA (ape pulak amerikanyer... ape yang kau merapu ni labu??!!!!)

sorry ek.. meraban kejap... ini tidak... lagi, dihasutnye bebudak tu...

cv tau mulut cv jahat... suke cakap lepas... tp, no heart feeling...

kalo korang nak tau, ape sebenarnyer yang terjadi antara cv dan kengkawan opis cv tersebut?? tunggu sok ek???

5 si cute memberi komen:

azlina said...

salam ita...
trmksh sudi ziarah dan flw blog akk...sweet family...selamat dtg ke dunia blogging..akk flw itajuga..

ita cutevirus said...

thanks kak... leh la akak tolong ajar cv kalo ade pape kekurangan kat blog ni yer...

rieda96 said...

ala ita.. biarkan jer orang2 phd macam tu.. kita ni kadang2 kalau dok ambik kesah dengan orang camtu, tak jadi kerja kita.. lantakla.. janji kita tak kacau orang sudah kan..

ita kalau nak belajar tntang blog ni boleh tengok kat sini.. banyak yang dia ajar..
http://c33ram00n.blogspot.com/

♥♥syahadah♥♥ said...

yelah ita..ita very peramah..hehehe..
selamat berblog..akan akan jadi pengomen setia ita..hahaha

ita cutevirus said...

rieda : tu la pasalnyer... ita skang ni da dok diam² kat partition, wat keje sendrik.. malas nak borak² ngan diorang.. kalo takde keje, skang ni ita just dengar lagu & skang ni ade hobi baru... NGAPDET blog... ehehehhe... thanks 4 the info...

kak hada : very peramah ye kak hada... ekekekke.... thanks... nanti ita pun akan jadi pengomen setia akak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO