kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, January 12, 2010

I LOVE YOU ADIK CONTEST

heheheh... ita da makin gian nak masuk contest... yang terbaru ialah :


syarat-syarat penyertaan:
  1. Membuat spesel entri ttg contest ini
  2. Menjadi follower bg blog ini dan blog mylittlekimi
  3. wajib (pakse rela) meletakaan blog ini dan blog mylittlekimi di dalam bloglist anda
  4. sila letakkan banner contest di side bar anda
  5. penyertaan terbuka kepada kanak-kanak dari umur 0bulan hingga 12thn
  6. tidak terikat hanya diantara anak dengan anak (diantara adik dgn kakak @ abang) shj....boleh jugak meletakkan gambar anak dgn anak jiran, anak dengan anak buah, anak dengan anak kawan, anak dengan anak org laen (yang kebetulan jmp dimana2) tetapi watak utama mestilar anak anda sendiri
  7. sila nyatakan nama dan usia anak anda.
  8. maksimum TIGA keping gambar bagi menyertai contest ini.
  9. TIGA orang peserta dengan gambar terbaik akan dipilih sebagai pemenang
  10. tarikh tutup adalah pada 01 FEBRUARY 2010 jam 12:00pm (pemenang akan dipilih secara adil..bukan menggunakan random.org ye..)
  11. setelah selesai, sila tinggalkan link anda di ruang komen.

so, utk contest ini, ita nak tempek 3 gambar Izzah & Iyyad yang ita paling suke...


gambar ni mase tu Iyyad baru 2 bulan.. Izzah memang suke baring sebelah Iyyad..


time ni Iyyad da 8 bulan..


yang ni pulak baru amek last month...

so, pd puan juri, kedua² mereka ini adalah buah hati cinta sayang ita...
IZZAH NUR HAFIYAH (3thn 7bln) &
IYYAD AL HAFIY (1thn 4bln)

10 si cute memberi komen:

♥Azie♥ said...

samalah ngan saya...giant nak masuk contest..

good luck

[-suziey-] said...

salam ita..gigih mask contest yek..good luck :)

ok pasal banner contest tu..ita create banner n tepek dlm n3 contest ita..same mcm ita buat utk contest ats ni..then kasi link kt komen box blog sy je..cuma ita kena jadi follower ke 4-4 ajk..tu aje..xyah story panjang2..tepek je banner yg ita create tu n jgn lupe letak logo contest jg..hehe..paham ke ni..berbelit dh ni..ekekk:p

Uda said...

salam..
good luck.. hehehe.. nak pikir dulu.. nak masuk ker tak?...tapi cam best kan..

ita cutevirus said...

azie,

hehehe... sekali da masuk, nak masuk lagi dan lagi dan lagi dan lagi....

ita cutevirus said...

suziey,

wokeh, wokeh,,, da paham.. tq ek..

ita cutevirus said...

uda,

jgn pk² lagi... masuk jer... eheheh (bakar² neh)..

LeaKhalid said...

salam;

blog lea n blog littlekimi takde dlm bloglist anda..

yang laen ok
(^^,)

ita cutevirus said...

lea, saya akan try betulkan yer... sorry..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorrr...cayangnye dia kat adik dia..hehehe..cute!
gud luck eh..:-)

♥♥syahadah♥♥ said...

fuh...gigih ita...
sama la kita..byk lagi nak masuk ni..
kakak sayang adik..mmg harus sayang...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO