kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, January 20, 2010

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......................

sure korang da dapat agak yg ita nak cite pasal tido...
ekekekeke...

betul tu...
tido kat opis merupakan satu aktiviti yang ita kerap lakukan satu ketika dulu...dulu ye... skang tido malam je skang da tak leh tido kat opis... walaupun ngantuk tahap mega, ita tetap tak boleh nak tido... tak tau nape...

gambar kat bawah neh member ita yg snap.. serius ita tak sedor... naseb baek tak kuar air liur.. kalo tka naya jee

siap ade fail lagi atas meja

lena diulit intan...

gambor² da lame da... thn 2008... tp, tetiba rase nak post sebenornyer takde idea nak apdet n3

13 si cute memberi komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama laa dengan ofiz mate aku.hehehe

pantang rehat mesti tido.

Kolestrol boleh dibeli?

ita cutevirus said...

elis, tu dulu...
skang ni susah plak nak tido...

mamalieyna said...

hehehe..sapo la ghajin ambek2 gambo ita ni..hikhik..seb baik tak meleleh ayaq liuq!

ita cutevirus said...

diorang kat opis ni memang tajin nak pekenakan orang...

tau takpe.. kalo meleleh, lagi sronok diorang snap..

Mimie Fazira said...

uit ... sioknye cik ita tido ... ni mesti kes kenyang mkn lepat pisang smlm nih ....

Mama_Aqish said...

uik...dia tak perasan ker yang gambar nyer di kidnap???hu...hu...syok tol dia tido ek

ita cutevirus said...

ehehhe.. ni bukan tido sebab kenyang... tp tido sebab lapor.. ekekke.. tunggu acik mimie tak blanje²...

ita cutevirus said...

mama aqish,

itu namenyer ngantuk tahap mega... ekekeke.... serius tak sedor..

Uda said...

cam mana agak nya.. bila bukak mata ada bos kat depan.. hehehee.. mungkin dia tolong bagi bantal kut..:)

ita cutevirus said...

hehehehe..... uda nie...

bikin saspen la pulok... insya Allah takkan jadi & alhamdulillah stakat ni tak jadik...

mintak² tak jd cenggitu..

tp kan, my boss sporting.. :p

Ena said...

Wallamakkk.. lena diulit intan ol la ta.. syok tu leh tido cenggituw.. he3x..
tp kan Ta,, ena penh gak jd camtu.. tahun 2008, ms tu preggy kan Ammar.. memg bos kat sebelah lg.. bile dah terperasan bos kat sebelah (ader member nyer meje.. bos dok ngan member lg 1 tu la)wat2 tido & wat2 x pasan.. sbb aper tau.. sbb tu arfer office hour dah ponggg!!.. 6.30 rasenyer.. tunggu wan amik.. lamer sgt sampai tertido.. :)

ita cutevirus said...

huhuhuhu... tu time ngandung leh dimaafkan.... lagi² pulak pas waktu opis... ekekeke...

gambor ita ni kalo tak salah time lunch ari jumaat... tp rasenyer time tu da dkt kol 3... sebab slalunyer time lunch jumaat, diorang tutup lampu...

tu yang boleh lena diulit intan... lalalala....

ita cutevirus said...

huhuhuhu... tu time ngandung leh dimaafkan.... lagi² pulak pas waktu opis... ekekeke...

gambor ita ni kalo tak salah time lunch ari jumaat... tp rasenyer time tu da dkt kol 3... sebab slalunyer time lunch jumaat, diorang tutup lampu...

tu yang boleh lena diulit intan... lalalala....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO