kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, February 11, 2010

iyyad in pinky love pants...

hahahahha...
tajuk tak hengat...
tp serius klaka... ayah iyyad telah memakaikan iyyad seluar panjang warna pink corak love kepunyaan kakaknyer smlm..

huhuhuhu... sian iyyad.. cam da takde suar laen plak nak pakai... ita tak tau hal ni.. sebab ita tgh bz menyiapkan keperluan susu iyyad kat dapur..

sempat la jugak ita snap gamba dua beradik nie... memasing tgh mengerjakan bakul baju kotor

12 si cute memberi komen:

mamalieyna said...

ekeke...lawak la ayah iyyad ni..ada ka suar kakak disarungkan ke iyyad..hikhik...tp dok umah je takpa..jgn kuar cenggitu udah ler, kang konfius org..pompuankah?!..hehe..

Mama_Aqish said...

hu..hu...kaum lelaki ni kalo pakai kan baju @ suar kat anak memnag asal boleh je...mana yang diorang leh capai....ape2 pun cute per sesekali iyyad pakai pinky

Ena said...

cam wan juge la ta.. ikut suke jer la dier nak sasrung kat anak2.. patu bile ena tanya naper kakak or adik mcm tu? pastu wan jawab.. naper? bukan baju dorg ker? kdg tu klu dier amik turnmandikan budak2, dibiarkan jer bebudak tu x berbaju sbb x suke kene tanye lg.. hua hua hua..

Uda said...

okey jugak bb boy sekali sekala pakai pink.. kalau dah besar pakai.. nampak aneh sikit..

~Siti Hajar~ said...

B awk sama la mcm B sy gak, main sarung je kat ank tu, ikut tgn je nak capai bj apa pn...kdg2 nak marah jd nak tgelak plk...hehehe

* mEsSy * said...

alolo.. chumelnyer iyyad tue.. walopon berseluar pink engko ttp macho.. ngeeee..

:P

ita cutevirus said...

lieyna,

takde maknenyer nak bawak iyyad kuar pakai suar tu... maunyer nanti jadik sutun...

ita cutevirus said...

mama aqish,

tau takpe... diorang emmang cenggitu..

ita cutevirus said...

ena,

yen tu bukan ape ena, kalo carik benda tak jumpe, die sauk je mane²... janji berpakai katenyer..

ita cutevirus said...

uda,

kalo cam si kembar uda memang la elok pakai pink.. tp, anak bujang dipakai pink... pasni tobat nak pakaikan..

ita cutevirus said...

hajar,

memang tergelak... tp, naseb baik die membantu kalo tak... tak berseluar la budak tu...

ita cutevirus said...

messy,

skang ni memang lelaki metro suke pakai pink.. tp tanak la biasakan die.. gerun.. gerun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO