kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, March 3, 2010

AAARRRGGGHHHH!!!!! 18sg (mengandungi beberapa kandungan yang tidak elok untuk dibaca kanak² bawah 18thn)

dalam keghairahan aku nak apdet n3 pasal blogger family ari tu, aku telah menghadapi satu situasi yang membuatkan aku teramat TENSION dan BENGANG!!!!!!!!!!

mana tak nyer... ade individu telah cube mambuat serangan peribadi secara halus terhadap saya semasa perjumpaan boss baru dengan staff sokongan... APAKAH????!!!!!!!

"saya nak cakap sikit pasal harta pejabat"

"ok, kenapa?"

"bukan ape encik hanafi, macam kitorang ni, nak pakai scanner susah la.. sebab scanner tu ade kat tempat ita.. jadi, boleh tak kalau scanner tu pindah kat tempat yang takde orang duduk" APAKAH?????? wei bodoh!! kat opis ni mane ade tempat kosong... kalo ko tak suke ngan aku sudah la... jgn nak bersandiwara pulak!!

"kenapa ya?"

"takde la.. kalo macam kitorang nak scan ape² susah en hanafi... kadang² ita sibuk apdet blog buat keje, kitorang tanak kacau... takut karang pc die hang... takut kerja² yang die buat ilang... lagipun kitorang tanak susahkan die... lagi satu statetment stupid!!!

"so, azyta macam mana???"

"so far takde la susah mane pon en hanafi... sebab, sejak scanner tu ade kat tempat saya, takde susah mane pon.. sebenarnyer fungsi utama scanner ni dibeli adalah untuk scan lampiran² aduan.. senang utk upload @ email kepada pengadu @ jaba/agensi... dulu saya adalah pt aduan.. belum setahun saya masuk keurusetiaan. sebabtu la scanner tu letak kat tempat saya.. lagipun ade aje officer seksyen lain mintak tolong saya scan dokumen jika ada keperluan.. tp, kalau diorang kate susah scanner tu ade kat tempat saya, saya tak kisah... lagi bagus en hanafi... lapang sikit tempat saya..."

"kalo scanner tu ade kat tempat awak, susah tak?"

"tak susah la... langsung tak usah..."
korang dapat tangkap tak motip² orang yang nak menjatuhkan aku???

aku hanya mampu senyum...

petunjuk:

kate² dari budak bodoh!!!

kate² dari boss...

kate² dari aku...



ini lah scanner yang dikatekan oleh siBODOH itu...


p/s: sorry ye kengkawan.. ita terpaksa menggunakan perkataan "aku"... i can't stand it anymore... benda tu da bertahun² kat tas meja ita.. die yang baru masuk tiba² boleh mempersoalkan scanner tu... dulu taknak bunyik pulak...

17 si cute memberi komen:

unlisted_one said...
This comment has been removed by the author.
unlisted_one said...

Entah-entah orang tu nak scan bukan-bukan, dia rasa susah kalau ada kat tempat ita (otak jahat ni, jgn tiru)..hehe. ita sabar je yek.

cheers!

nia

mawar_berduri said...

huhu...
sabo jo lah....
macam kat office sy ni plak..scanner pun ade kat tempat sy...ade tak sesape yang nak scanner ni letak kat tempat diorang..huhuhu supaya tak payah la saya scan form yang berlambak2..hihihihi :P

Sidratul Muntaha said...

ade motip lain tu..
bknyer nka scan menda
ade bisnes sendiri ler tu nak scan gmbo ker aper ker tpi malas nak beli sendiri.
tunggu dan lihat jerlah..
org,klu niat tak baik.
skunk ni Allah balas cash jer!!

Ena said...

Nampaknyer arini adalah hr emo kot ta.. ena pon ader n3 emo cenggini gak..

btw, sabar yer la ta.. budak tu dengki x bertempat..

Cik Anie said...

ermmm.. takper.. bagi jer kaat dia.... dia nak sgt kan?... susah jgk kan ader ofismate yg camnie

ita cutevirus said...

nia,

ita paham da diorang ni... saje je nak carik "bahan"... biorkan je laa...

ita cutevirus said...

mawar,

memula ita memang taknak scanner ni letak kat tempat ita... tp, bile bos da suruh, takkan nak tolah pulak kan???

ita cutevirus said...

ayu,

memang pown ayu... budak tu ade bisnes.. lagi pown diorang tu berbulu tengok ita baik ngan boss & pegawai kat opis nie..

diorang jeles...

ita cutevirus said...

ena,

tu la... hancur mood... baru je nak hepi²... buduss..

ita cutevirus said...

acik anie,

ita da hangkut kuar scanner tu dari partition ita.. tp, tak leh plak letak kat tempat die... sebab tempat die da crowded giler...

letak kat meja yang dekat ngan tempat die... lantak la korang..

mamaaerish : said...

hmmmmm... ader unsur2 negative tuh... sabor jela... hu3

eb dok s32... keje s1... u kat ner?.... (",)

ita cutevirus said...

mamaaerish...

huhuhuhu... kalo tak sabor da terjun lombong... huhuhuhu.. ita dok kat sec 24.. keje kat sec 5... s1? kat mane tu?

chugie said...

ita.. sabar k, org tu jeles ke hape?

ita cutevirus said...

chugie,

ntah la chugie.. ita da tak tau nak cakap ape lagik... sedey sangat...

ita cutevirus said...

rose,

tu la manenyer orang BODOH & TAK PROFESSIONAL...

campur adukkan personal things & office things.. sebenornyer diorang ni bermusuh ngan ita...

the only way ialah ambush ita dalam meeting...

yuyun said...

saiko giler minah tu.. or mamat?? owh whateva but die mmg saiko abess..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO