kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, March 15, 2010

politik...

salam kengkawan..

sorilah ari ni ita bersiaran lewat sikit... bawak iyyad gi appoinment kat spital klang.. ala, pasal lelah & excema tu le... huhuhuhuh..

ita nak cite sket pasal doktor tu.. hhrrmmm... i think die tak berintegriti... boleh pulak cite pasal politik kat dalam bilik rawatan bile dapat tau yag ita ni keje ngan kerajaan negeri selangor...

sedangkan tugasnya adalah merawat & memberi penjelasan rawatan susulan utk iyyad.. hhrmmmm...

cerita dia berkisar kisah kerajaan dulu & sekarang... dulu teruk sekarang bagus katenyer... & die sudah pun membocorkan jawapan kertas undinya utk pilihanraya akan datang...

p/s: sape bayar gajinya? berkat @ tidak gajinya? entah la... doktor tu cha ya nun alif.. mungkin tak fikir sangat pasal berkat ni... betul tak??

10 si cute memberi komen:

mamalieyna said...

hoho..mmg sungguh tak berintegriti! memang tak patut..! herm.. (",)

ita cutevirus said...

mamalieyna,

redha jela.. kalo si iyyad tu takde appoinment kat situ, takdenyer ita nak gi situ lagik..

[-suziey-] said...

la siotnya..mmg xpatut btl..nape xsound je..ingt bgs sgt la tu..ekeek:D

hmm bese la cha ye ni mmg mane pk berkat ke x..halal ke haram..sabo je la...

Mimie Fazira said...

ingat lagi time interview di S.P.A ,

penemuduga : apa yg saudari faham tentang integriti

acik mimie : integriti tu mcm sekolah integrasi ...

penemuduga : awak pasti

acik mimie :iyer saya pasti ..

hahahaha .... balik je terus cari maksud integriti ... huahuahuahua malu nye ...

Ena said...

hah? camtu pun ader.. huh!! x patotttttt!!..
so, iyyad camner ta?

ita cutevirus said...

suziey,

pulak tu, boleh die tuduh ita ni pro kerajaan lame.. adesss... ita ni sebenornyer malas nak cakap.. kang kalo ita cakap kang kene tindakan tatatertib plak..

ita cutevirus said...

acik mimie,

hahahahhaha... lawak.. lawak... lawak la acik mimie nie.. aduyai... pasti tergelak besar penemuduga tu..

ita cutevirus said...

ena,

ade ena... tp, ni 1st time ita jumpe doktor yang keje kat spital kerajaan camtu..
ntah la ena... doktor tu tak cakap ape² pon pasal iyyad.. dah dok asyek cite pasal politik jer...

~Siti Hajar~ said...

bukan takat doktor je mcm tu, cikgu2, kerani2, pegawai2 byk dah mcm tu..student pun ade..mereka xsedarkah sapa yg bagi mereka biasiswa & loan waktu nak belajar dulu, skrg ni gaji mereka tu pun dpt dr mana (yg keja gomen la)...hal mcm ni tokleh komen pjg2 nanti kena saman..huhuhu...sapa nak jawab tu..???

ita cutevirus said...

hajar,

hahahahah.. tule pasalnyer.. ita pon tanak komen bebanyak... kang kene tindakan tatatertib.. huhuhuhuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO