kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, April 22, 2010

cookies.. cookies... cookies...

cookies lagik... korang jangan la bosan kalo ita cite pasal cookies ek...
baru² ni ade orang order cookies kat ita... pn jinna.. die ni officer kat opis ita.. die nak wat cukur jambul baby girl die.. aryssa... die tanak tulis ape² kat atas cookies tu...

yg ni goodiesnyer... surah Yaasin & cookies..
antara design cookies utk cukur jambul aryssa..
cookies 4 aryssa in the box..

yang ni pulak utk muqri... daddy muqri ni colleague ita... mummy die plak blogger... mummy & daddy order utk 1st birthday muqri...
muqri's 1st birthday cookies...
another..
muqri's 1st birthday cookies in the box...
gambor mereka sekeluarga yang bahagia... ita cilok dari blog fied..
p/s: sorry fied, akak cilok gambor dari blog fied... saje je nak entepremkan gambor fied sekeluarga...
p/s 2: utk aryssa, auntie doakan kesihatan aryssa (walaupun aryssa baru je berusia 4 bulan)... aryssa jgn notti² je... jadi good girl ok...
p/s 3: utk muqri, Happy Birthday dear.... auntie nak tanye satu soklan ni, da besar nanti muqri nak jadik menteri ke nak jadi coach futsal antarabangsa?? ehehehheeh....





16 si cute memberi komen:

momguess said...

ita buat cookies sdiri ker??
wahhhh vanga2....
bagi quotation blh tak
momguess@hotmail.com

firahadifa said...

wah... momguess da berminat tu... kite pon nk quotation gak la... firahadifa@gmail.com

ita cutevirus said...

kak ina momguess,
ita tak buat cookies kak.. ita tolong marketingkan je.. ehehehe...
nanti ita mintak kat orang yg buat cookies tu ek...

ita cutevirus said...

fida,
wokeh... nanti ita emailkan...

Ena said...

hehehhe..
bile lak nak kasi ena rase cookies tu ta? kui kui kui..

mamamiera said...

ita yg buat cookies to ker..?
wahhh cantik tersgt2 lah cantik..
bleh lah nak order 1 ari nnti.. blehh??

ita cutevirus said...

ena,
alahai... meh datang shah alam.. cookies tu tak leh pos.. kang hancuss...

ita cutevirus said...

mamamiera,
boleh aje kalo nak order... meh kasi email... ita emailkan quotation... tak pun email ita kat cutevirus8@gmail.com

* mEsSy * said...

sdpnye akk..

:)

ita cutevirus said...

memang sedap.. meh order...

~Siti Hajar~ said...

ko tayang cookies lagik ita....
hikhik uwuaaaaa...xtahan tgk, teringin sgt!!!

ita, awal bln mei sy nak turun KL, kalu blh la kan, sy nak la cookies2 tu, blh ke ha? nak bwk blk penang nih, nak wat smpna bday Dalia 10 mei nti...amacam...???

*dgn siti nk tmph kek, dgn ita, cookies...tamaknye eden...lalalala

fied said...

hehehe..x da hal r kak..amik r seberapa bnyk gambo yg akak nk..glamer r pulak kan gambar kene post..kuikuikui..saya pemalu orgnye..hehheh

cookies tue mmg sedap..saya dh mkn..order jgn x order..

tq 4 d wish kak..muqri kate dia nk jd perdana menteri n taja satu futsal club..wakakakakkak..berangan beso mummy kamu nie muqri..

p/s:sila abaikan angan2 saya..hehehe

ita cutevirus said...

hajar,
if nak order cookies, better cepat.. sebab org yg buat tu ade big order 4 wedding bulan mei ni... anything roger ita ek...

ita cutevirus said...

fied,
huhuhuu.. akak da amek baru nak mintak izin kan?? kekekkeekek... thank u lagi skali fied sebab sudi order.. lupe plak.. kak yg buat cookies tu kim salam kat fied..

angan² tu penting ape... kalo takde angan² kite tak tau hala tuju kite... betul tak???

~Siti Hajar~ said...

salam ita,
mintak email qoutation cookies tu kat hjr, hjr nak terjah KL 2 & 3hb mei ni..TQ yer

dalia_hajar@yahoo.com.my

mama_umar said...

aah ita,nk quot. jugak,blh? zmarlia@yahoo.com =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO