kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, April 9, 2010

cookies.. cookies...

minggu ni byk cookies nak kene deliver...
huhuhuhuh... deliver ye kengkawan... bukannyer baking.. ehehehheh...

so, smlm hasben kak yana, abg wan telah sekali lagi sudi anta kat opis ita cookies² yg ita order...

ni cookies utk zara. mama zara a.k.a lily order kat ita... kekdahnyer, lily ni nak amek cookies ni kat opis ita dlm kol 11 ni... haaa... ita da mintak izin ngan die nak amek gambar² cookies nie... lily pon da kasik kebenaran kat ita... thanks lily.. sebab sudi order.... len kali leh la order lagi ye...
lily nak cookies utk zara ni bertemakan haiwan²... mungkin sebab lily nak zara lebih cintakan haiwan.. bagus tu... zara kan da ade 1st pet.. iaitu ikan... pas ni lily leh la beli hamster plak tu zara kan???






haaa... yg ni leh kate pelanggan tetap ita... so far die da order kat ita 3-4 kali jugak la.. tp, utk different event... yg order ni boss ita sendirik... cik liyana name die.. huhuhuhuh... die nk buat garage sale kat garage umah die esok.. kekdahnyer die jual cookies tu.. die suke ngan cookies ni sebab katenyer murah & sedap... pandai cik liyana ni bisnes kan...
time garage sale tu, die nak jual henbeg², kasut², baju² & eksesori² yg da berlambak² kat umah die... yg ita tau antara jenama barangan yg die nak jual ialah, PRADA, BONIA, MNG, GUCCI isshh.. byk lagik la.. ita bukan tau sangat jenama yg terlampau branded ni... ada gak barangan² yg die nak let go ni die belum pernah pakai & ada yg baru dipakai 2-3 kali... eh??? promot pulak garage sale tuh



antara orang yang order ialah nurul... die order sebab die nak wat besday party utk anak sulungnyer zikry... HAPPY BIRTHDAY ZIKRY... birthday zikry 10/04/2010 ni... zikry ni akan menjejak umur setahun.. alahai...



so, if ade sesape yg order, boleh la email kat ita ek cutevirus8@gmail.com... nanti ita kasi no henfon ita... kite nego... huhuhu... tukang buat cakap, order utk cuti skolah bulan 6 ni terlampau heavy... so, kalo ade sesape nak order, cakap cepat²... ambil la ku cepat cepat.... dakap la ku erat erat... renung la ku tepat tepat... mari dekat dekat.. usah segan segan takot tak dapat...

p/s : apdet jam 11.47 am.. lily da pick up cookies die... datang sorang je.. sebabnyer little zara lalok baru pas makan ubat selsema kekdahnyer.. alahai... ciannyer little zara... auntie doakan zara cepat sembuh ye sayang...


26 si cute memberi komen:

mama tisya said...

brp harganye ni

Siti said...

cutenye....alhamdulillah..byk order yer...

ita cutevirus said...

mamatisya,
email ita utk harga... nanti kite calling²... stori kat komen box ni tak syiok.. tak pon mamatisya kasi emal kat ita...

ita cutevirus said...

siti,
alhamdulillah.... rezeki anak²...

Ena said...

Alhamdulillah..

murah rezeki ita..

~Siti Hajar~ said...

geram tgk cookies tu tau ita, nak order xdpt, nak merasa jauh sekali...huhuhu...

ita cutevirus said...

ena,
alhamdulillah... betul tu ena.. mudah²kan diberkati...

ita cutevirus said...

hajar,
alahai... camne nak buat ek...
hajar jauh sgt la.. haa... kalo hajar plan nak turun selangor, kasi tau ita.. nanti ita leh order kan..

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..gigih online sblum gi kl semata2 nak tgk cookies Zara dlm blog Ita..=p

nway, thanx bbyk yek..taun ni tak wt bday party, order sket jekla..insyaAllah nxt time ade rezki leh order byk sket. n next time jugak, kite dating2 gi makan sesama yek..kali ni tkde rezki nak borak panjanglah..=)

ita cutevirus said...

lily,
hahahah... gigih betul la lily ni... encik hasben tak cakap pape ke??

so, camne cookies tu? ok tak? kalo ade kekurangan kasi tau la ye..
tu la pasalnyer... kite ni da dekat sangat da.. tp cam jauh je.. yelah, memasing bz kan...
betul tu.. nanti kite dating sesame ek..

mamalieyna said...

wow..menarik dan tertarik ni..next time if rase nak tempah leh ler rojer2 ita! ^_^

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mesti sayang nak makan :P

ita cutevirus said...

mamalieyna,
boleh aje.... takde masalah...

ita cutevirus said...

elis,
ita mase memula order pon sayang nak makan.. tp, sayang la kan.. benda tu memang utk di makan...

[-suziey-] said...

cemana pakejnya?menarik nih..bole la rasa...

ita cutevirus said...

suziey,
nak pakej yg camne??? macam² boleh... suziey sms ita.. nanti kite bincang ek..

Uda said...

comel cookies tu.. nak makan pun rasa sayang..

* mEsSy * said...

whoaaa.. mmg meletop la akak!! rajinnyer akak..tabik la ngn akak!!

^_-

kakpah said...

wow... bizi tul bisneslady ni.

fied said...

bestnye....husb saya pn dah order utk bday anak kami nnt..kuikuikui

~~@lyci@~~ said...

cute2 nya... ita buat ekk.. pasni bole order hehe..

ita cutevirus said...

uda,
itulah dilema yang sering melanda customer² ita.. huhuhuh..

ita cutevirus said...

messy,
ooopppsss... akak tak buat ye... akak tolong jualkan je... takreti pon nak buat..

ita cutevirus said...

fied,
huhuhuuh... thanks la fied sebab sudi order ek...

ita cutevirus said...

kak pah,
alahai kak pak.. saya biz kecek² je.. lom berkesempatan nak biz cam akak... saya ade minat nak bukak taska... tp, tak tau nak mintak advise sape...

ita cutevirus said...

alycia,
ita tak buat... ita tolong jualkan je... ita tolong marketing kan je.. huhuhuhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO