kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, April 29, 2010

wasiat dari cik messy...

ada orang tinggalkan wasiat kat ita la pulok.. orangnyer adalah messy... thanks la messy...
nak tau tak ape wasiatnyer???
ni ha!!!

1. Thank & link the person that gave you the cow
makasih la messy sebab kasi akak lembu nie.. leh akak bela kat farmville nanti.. pastu leh la dier beranak pinak..

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active
oleh kerana akak teramat la tamak haloba, akak tanak la kasi kat sesape... kang kalo akak kasi, camne lembu ni nak beranak pinak?? kalo tak beranak pinak, camne akak nak jual?? kalo akak tak jual, camne akak nak dapat duit?? kalo akak tak dapat duit, camne akak nak kaya kann?? kan?? kan??

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
owhh... tidak akan terjadi... sebab akak nak simpan lembu ni sorang²...

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
tak sempat nak tgk tv dik messy oi... anak je skang ni konker tv...

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
akak tak makan benda yg pelik²... sebab benda yg pelik tu selalunyer tak halal utk dimakan.. kihkihkih...

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
ntah la.. rasernyer 500++ kot.. (akak ni gile kose... sumenyer akak nak jadikkan kawan.. sebab tu la ramai...)

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
owwhh... malu nyer nak jawab soklan ni... kat tempat praktikal akak.. huhuhuuhuh... belom abes blajo da menggatal nak bercintun la bagai...

4 si cute memberi komen:

[-suziey-] said...

hahahaha sian en lembu ni..kena pas2 yek..ekek:p

samela cara kita berjmpa hubby kita:p

ita cutevirus said...

suziey,
adess.. ye ke?? hikhikhik... sweet...

* mEsSy * said...

hehe.. akak simpan wat raya aji la tuh.. kn3..

:P

pstt!! temkiu bub sudi terima wasiat darik messy..

^__^

ita cutevirus said...

messy,
sesama messy.. akak nak bela sampai lembu tu beranak pinak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO