kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, July 8, 2010

kak yong, n3 ni khas utk ko......

ahahahha... nak tergelak ita dibuatnyer....
ni, nak kesahkan member skola ita... Noor Razila binti Abdul Razak a.k.a kak yong.. die ni ada blog.. usia blog die pon da dekat 1thn, 8bulan, 6hari (gigih ita mengira).. korang try la terjah blog die... die ni rajin tau post gambar masakan die... die suke masak utk hubby terchenta die...

n3 ni, ita tujukan khas utk die... sebabnyer die da buat n3 khas utk ita.... korang tak caye ke???

ini adalah berikutan komen ita di n3 ini yang secara terang-terangan telah mencabar kewibawaan die sebagai tukang masak yang sangat berjaya kepada suami terchenta nyer...
hikhikhikhik....

kalo korang nak tau, kitorang ni satu kelas time skola menengah... well, form 4 & form 5 kitorang masuk kelas ERT (Ekonomi Rumah Tangga).. tapi, malangnya ita tak berjaya menjadi seorang suri rumah tangga... ehehehheh.... ita takde bakat la utk menunjukkan bakat dalam bidang masakan, kemas mengemas, hias menghias & sewaktu dengannya...

kitorang jugak suke sangat main kejar mengejar dalam kelas dulu... ooppsss... terpecah lobang... kire kat dalam kelas dulu die ni agak wild life gak la.. ahahahhaha... sorry yong... tp, ita tau, die nakal je... tp, die baik hati... cakap lepas je.. tp, die tak maksudkan... die outspoken tapi die jujur meluahkan perasaan...

ita suke kwn ngan die.. meski pon ade member baik die tak suke ita

n3 ni ita tujukan khas utk kak yong...

dear yong, aku mintak maaf byk² kalo dulu aku selalu je wat ko nyampah kat aku... aku jugak mintak maaf sebab slalu je attack ko time spot check... yela, ko kan slalu je tak pakai camisole & kain dalam... tu yg aku slalu attack je tu... ehehehheheh.... plak tu, ko kan suke cukur bulu kening... yelah, aku ni kan pemawasngawas yang skema... tapi aku bangga ngan ko yong... walaupon kat skola ko nakal, tapi, alhamdulillah ko berjaya jadik orang... i mean, ko tak hanyut la... ko jadik orang yg berguna... blaja tinggi, gaji besau, suami pangkat besau.. bagus yong... aku bangga sangat... aku doakan ko semoga dikurniakan zuriat... sabar ye yong... lagi satu, thanks sebab sudi jadikan aku sebagai kawan....

so, yong, ni koleksi gambar aku tg terselit gambar ko... layan..... ppsssttt... yg dalambulatan merah tu la yong...
aku lupe la yong.. time bile ye ni??

lambaian mesra yong utk org jepun..

form 4...

form 5... teka mana ita???

walaupun ko menyelit, aku tetap redha.. hahahahhaha..

layan pulak gambar kawen die... yong, aku cilok dari blog ko okeh...
alalalalalalal... sweet nyer....

banner...

pelamin yg suci.. kerusi tu muat ke ek utk 2 orang??? eerrkk... :Þ

herman tu, nampak ke tak pakai spek??

kemain lagi.. kuck kuch ho ta hey kat tasik shah alam eks....


3 si cute memberi komen:

mamalieyna said...

seronok terkenang kengkawan di zaman sekolah2 kan...^_^

ita cutevirus said...

eina,
eheheheeh... tu la seronok sangat..

KasihKuAlRayyan said...

aiyohhh.. hahah time kasih la beb sbb buat N3 balas khas utk aku.. hip hip horayyy!!! terharu jiwa raga ai pagi pg nie..

siap pakej gambar time selebet selebet dl kala lagik.. rindu plk time time tue.. best kan!

its my pleasure kite berkawan.. kawan smp mati okeh :) dl time gaduh gaduh manja tue bese la.. ko kan pengawas.. pengawas mmg org aim nk jadikan musuh jer..

tp aku tkkkk... aku baikkkk.. kan kan kannnn.. aku sayang kooooo.. **bodek bodek**

ko pn baik gak.. shweet tp garang gile.. tue yg nampak ko aku larik nampak ko aku larik..

asik asik nk tgk bra aku.. ** nk check c/sole**

aku pecaya, hidup kite, kite sendiri corakkan.. cantik corak nyer, cantik la ia :) --> wahhh puitis plk aku nie bahahaha..

well, dear kak ita, same sama la kite doakan yg terbaik.. kau doakan utk aku, aku doakan utk ko..

p/s : sambal goreng.. sambal goreng.. sambal gorengggg...

@--<--

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO