kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, July 5, 2010

serius seram wehh!!!

ape yg seramnyer tu ek??
well, mlm tadi ita nengok GHOST ADVENTURES... sebenarnyer, ita da lame nengok ghost adventures ni... tp, baru je nak komen ari ni... ehehehehhe...

sape² yg blom penah tgk ghost adventures ni, boleh la tgk.. SETIAP HARI AHAD, kol 8.30 MALAM @ NTV7.... peerrgghhh... kasi promote lagi tu... ntv7, kasi kredit sket... kekekekekke... cam la bagus ita ni kan??? ntv7 nak kasi kredit kat die lak...

ok la.. ita cite sket pasal ghost adventures tu... ada 3 watak dalam ghost adventures ni... Zak, Aaron & Nick... diorang bertiga ni akan siasat if ada aktiviti paranormal kat satu² tempat yg da lame ditinggalkan... ala, ala² seekers la kat malaysia.... tp, diorang nyer best sket... siap provoke roh tu lagi... mmg macam² benda la jadik kat diorang bertiga.. Zak kene rasuk laa... Aaron kene cakar laa... Nick jatuh tersembam laa.... serius ngeri...

sblm² ni nye episod ada gak yg lebih seram dari smlm.. tp, smlm nyer episod menyentuh perasaan ita sebagai seorang ibu...

nape gamaknyer ye??? sebabnyer tempat yag diorang pegi tu, bekas tempat budak² yang terencat akal ditempatkan... just imagine, budak lembam pun dimasukkan kat situ... ade lebih 3k budak dlm tu, yg jaga cume 2 org... adessss... sedihnyer.... nama tempat tu Pennhurst State School and Hospital.. korang nak tau dgn lebih lanjut klik sini... kalo dulu², budak yg cacat & lembam, akan dimasukkan kat skolah tu... budak² tu slalunyer masuk time baby... sian budak² yg masuk situ.... plak tu budak² tu slalu kene torture ngan penjaga laa... ngan kengkawan yg lain la...
dari kiri Aaaron, Zak & Nick..


kes mlm tadi plak, tempat penyangkut kot terjatuh kat atas dada si Zak tu... sedangkan, pada awalnyer, penyangkut kot tu, ade kat tempat laen... serius seram okay!!!


8 si cute memberi komen:

yunz_02 said...

malam tadi mmg seram jugakk..

time preggy kali ni, suka btl aku tgk cerita hantu. and plus i watched SUSTER NGESOT!!

Nana said...

kita mmg xtgk cite antu kat umah hehe sebab nye kt umah tu pon xyah tgk cite antu dah banyak antu dok ngacau

ita cutevirus said...

yun,
aku ada baca artikel... ibu mengandung yg suke tgk cerita seram, anak yg bakal dilahirkan tu penakut...

ita cutevirus said...

nana,
eerrkkk??? mak ai... gerunnyer..

[-suziey-] said...

waaaa ni mmg seram ni..hehe

ita cutevirus said...

suziey,
jgn ngigau udah le...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak pernah tgk citer ni...huhuhu..tai seram bebenor yer...nasib tak tgk..kalau tak tido bawah kain somi jer lah...hahahahahah

El-Zaffril said...

Huhu... umah tade tibi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO