kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, January 10, 2011

hari terakhir dalam tahun 2010

hari terakhir dalam tahun 2010 kitorang bersukaria kat wet world shah alam... ehehehhe... al-kisahnyer kitorang tak rancang pon nak ke sana... petang khamis tu ita saje je ping hubby ita...
lebih kurang cenggini la bunyiknyer...
salam bang.. sok plan nak kemana??

nak kemana yang??

wet world nak??

wet world?? sok jumaat la yang...

memang la jumaat.. abes tu nape?? tak nak ke?? kalo taknak kite gi sg congkak @ ulu yam laaa... free.. takyah bayar...

sempat ke nak mandi manda??

sempat je kalo kat wet world..

abg nak solat jumaat camne???

ala... senang je.. kite gerak la pagi.. dalam kol 9.. kang kalo dah kol 12, abg siap² la gi solat... kan dekat ngan masjid... kol 2 abg pickup la ayg & budak² kat wetworld..

ok la kalo cenggitu...
yeay!!!! berjaya jugak pujuk hubby ita... ngeh ngeh ngeh.. sebenarnyer bukan ape.. dah lame tak ke wetworld... last skali rasernyer mengandungkan iyyad... pastu ari tu ita terbaca n3 pasal wetworld kat blog mamalieyna nak tau?? terjah n3 ni & n3 ni yer...

huhuhuuh.. tapi tu bukanlah sebab utama ita nak gi wet world.. sebenarnyer wetworld ada banyak sangat kenangan... masa memula wetworld ni bukak, ita da rasmi dulu.. ehehehhe.. kalo tak silap ita tahun 1996.. ita baru form 3.. time tu oral test.. oleh kerana nama ita start dari A, makanyer abes je oral test, ita & kengkawan cinta monyet gigih ke sana... kalo tak salah ita dalam 6-8 orang gakla.. memasing berpartner..

kehkehkehkeh... time dulu zaman bebudak.. ita takde bopren... cumenyer member ita ni die suh bopren nyer bawak member... so, takde la ita ni keseorangan... kehkehkeh..

ok!! tutup kisah lame... back to the story...



peace dari izzah... eh?? izzah je?? iyyad mane??
iyyad hanya mengintai dari meja... sambil makan biskut...
budak takut air...
the foods...
feeling ala² western..
sardin...

nak main.. tapi takut air..
nak naik slide....
peluk ayah kuat²..
eh??? dah sampai bawah??? ekekkekeke... time slide tak sempat nak snap...
iyyad hanya memerhati dari atas..
tu sebenarnyer peace sign dari yyad... ekekekkekeke.... main air tak seberapa.. tgnnnyer kecut je lebih..
kakak gembira...
kolam kanak²...
tugu.. kehkehkeh...
pandang depan...
pandang kanan...
pandang kiri... tgk apa ada..
owwwhhh!! tempat jual makanan..
kat bawah..
slide...
awat bang?? tertelan air klorin ka??
izzah sorang²... ayah dah gi solat jumaat...
smile!!
iyyad hanya mampu mengintai...
siap menonggeng lagik...
adehhh... kain tak lepas..
tgk kakak...
ok!! ok!! dah nak dekat kol 2... jom mandi & tukar baju.... izzah usha je dari atas... nak main air lagi.. tp, dah nak balik...
iyyad pon same...
issshhh.. bahaya tol... dah!! dah!! jom balik!!
amek gambar kat tugu dulu...
act aje lebih ye... tak masuk syiling pown..
ooowwhhh!!
dah besar dah kakak..
iyyad naek otromen
kakak naik kete..
nggeeee!!
"kakak jgn bawak kete laju²"
siap bersilang tangan bawak kete...
ayah dah sampai.. jom amek gambar kat luar...
"kite taknak amek gambar la mak.. kite penat".. ok nanti mak suh iyyad...
awal² lagi iyyad dah larik... takut kene paksa amek gambor...
last skali, maknyer la yg snap sendirik.. hikhikhik...

overall wetworld masih tak banyak berubah.. tapi, kene jaga.. byk dah barang dah lusuh.. kene tukar... wetworld satu²nya hiburan untuk keluarga di shah alam...

1 si cute memberi komen:

Yan said...

Akak senidiri pun dah lama sangat tak ke mari. Walhal tpt ni kat area umah akak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO