kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, January 18, 2011

JOM 11.11.11.. (ini n3 18sx)

JOM JOM JOM JOM...
JOM HEBOH HEBOH...
ehehehhe... ape yg hebohnyer ita nie??
bukan heboh...
jom pilih tarikh ni...
11.11.11..
cantik kan???
nanti no mykidnyer 111111-xx-xxxx
kalo lahir kat tganu plak 111111-11-xxxx
wah!!! cunnyer... nak bersalin kat tganu lah..
ekekkekeke...
tarikh yang sesuai utk memulakan projek mega itu adalah pada cuti gong xi fa chai ni...
ngeh ngeh ngeh
sape yg baru abes period SANGAT lah sesuai utk menjayakan projek mega nieh..
time tgh subur kan????
kehkehkehkeh...
acik mimie, ena, ayu bonzer.. korang nak anak ape plak pas nie?? ita nak pompuan lagi...
bior selang bunge... cantik..
suziey, eryn, nana, korang baru ada anak sorang... elok la tambah...
ayu ibu damias plak... tak teringin ke nak baby boy???
kehkehkehkeh...


p/s : jgn marah ye kengkawan.. ini n3 merepek & gile  dari ita...

17 si cute memberi komen:

Sidratul Muntaha said...

mmg ko betul2 masuk air ler ita
takpe2...
projek 11.11.11 ni
ko elok2 ler beli LM pastu biar adegan lembu jadi - jadian tercipta!
ahaha..
sengalllll!

lily azliyana @ mama zara said...

hehehehe..leh plak yek nk plan projek mega besar2an..nway, mmg terer lah klu leh btol2 kuar 11.11.11 kan..bertuah baby tuh sbb dpt no my kid cantik nanti..kekekeke

Nana said...

hahaha xpela..
korang kalau nk teruskan projek mega korang
teruskan dulu
kita menyusul dari belakang hahaha
rancang projek mega tahun 2013 muahahaha

Ena said...

ena tak kisah.. lelaki or pompuan.. tp kalo mengikut kaedah di beijing tu kan.. umur ena & ita kalo lekat this month dapat boy.. kalo nak girl CNY to sesuai sangat la.. hehe apalagi?? wakakakakka.. adeihh!! ngan ena2 sekli sengal nampaknya.. keh keh keh..

Fieza79 said...

hehee...ada hati jgk nak plan ni sebena nya...tapi kita nak baby gurl pulak..sama la...karang bunga org ckp...

ibuayahdamia said...

ahahhahaha..sabar jer lah...ingat ke entry apa tadi...

wah wah..baby boy yer..hurmmm....my hubby kata cukup lah 2 tu..takut merancang boy..keluar girl pulak..cam mano???? takan nak rancang projek mega 12.12.12 kot...pastu keluar lagi boy ..cam mano lagi? huhuhu..tak kose den setahun sekali...kah kah kah..


sekrang2 ni pun dah jarang2 pakai LM...bertukar alih ke pink jer..sebab takut nanti lembu jadi-jadian menganas2...hahaa..

[-suziey-] said...

hahhaahahah aku suka arrrr word lembu jadian penangan LM ayu n ayu setot...sabo jek..
hmmm raya cina ek? cantik arr tu..bole la start survey LM..hiks

Ena said...

erm.. LM & LP tu apa? hahahha.. seyes memg tak tahu.. wakakakaka.. sian je kan! sila la ternagkan.. ;D

SyidaGorjes said...

tak sempat nak kejar,dah klua dulu.

Kaseh NazLieza said...

usaha tangga kjayaan kak...

mama tisya said...

wah kemain 11.11.11 ye...ada rezeki insya allah

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboi takutlah dengar cerita pasal projek-projek ni, akak dah tutup production.

mama_umar_maryam said...

heheheheh..ni entry nk buat baby yeee..;p

✿etiey erywan✿ said...

hehhe.. 11.11 setiap tahun i akan ingat. kehkeh..

atty's said...

leh lah lancarkan projek mega ..nanti nie

yunz_02 said...

yerrrrr.. sila la buat anak.. CNY adalah due date aku beranak.. ngeee.. :D

acik mimie said...

hehehe .. acik mimie nak GIRL ... boleh buh nama FIFIE lagi ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO