kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, March 24, 2011

15 Mac 2011 hingga 19 Mac 2011… part 1

uhuk.. uhukk…eh.. eh… terbatuk la pulak….. skang ni ita tengah batuk².. sakit tekak..
perit weiii… sebenarnyer banyak benda ita nak stori ni…
pasal team building… pasal kenduri… pasal family day…
sumenyer berlaku minggu lepas…
kirenyer aktiviti ita minggu lepas sangat full…

meh ita cite dari ari selasa yakni 15 Mac 2011….
ari selasa ita bertolak dari opis lebih kurang kol 12pm…
naik bas jabatan… harus la kan… takkan nak drive sendrik…
lokasinyer kat sungai semungkis batu 14 1/2 hulu langat.. nak cite pon tak tau kat mane…
tapi, nama tempatnyer agrotek garden… dalam kul 1 lebih, bas berhenti kat batu 14… dah nak dekat ngan tempat tu…
stop lunch kejap… lupe plak apa nama gerai ayam tu… rasanya cam GERAI NASI AYAM ANEKA RASA… Sedap la nasi ayam nyer…

pas tu, kitorang trus ke resort tu… tak jauh pon.. tak sampai 1/2 jam.. sampai² je, tgk kete penuh kat entrance resort tu… nak ke resort, kitorang kene turun bukit lebih kurang 45 darjah… tak jauh laa.. tak sampai 50meter pon…

tapi, darjah kecerunan tu yg agak mencabar… memang betul² team building ni.. memang lasak sangat…. yang ramai² umat kat situ sebabnyer ada sekumpulan bebudak baru abes summer camp… ye la.. cuti skolah kan… harus la ade summer kem…

di celah² bebudak yang ramai tu, kitorang ni terpinga²… name opis resort ni?? nampak bilik jer… nampak sungai… tak nampak reception… di celah² meja restoran, ada satu opis kecik.. laaaa… kat situ rupenyer.. sebenarnyer team building ni kitorang dah lantik konsultan… sepatutnyer diorang kene layan kitorang check in.. diorang yg kene uruskan sume.. MALANGnyer… batang idung konsultan pon tak nampak…

hhrrrmmm… nampak gayanyer kene band la konsultan tu nanti.. ehehehheheheh… kan dah terkene ngan org yg kuat komplen… lepas kredit ita dah abes RM10 utk call sane dan sini, maka kitorang pon, masuk lah bilik… BILIK ADALAH FAIL ye puan²…. SANGAT FAIL… mungkin sebab bilik yang dijanjikan dah penuh, kitorang dapat bilik ala² dorm.. BOLEH???!! saya sudah patah semangat…

SANGAT SEMPIT… boleh muat 2 bijik katil double decker yg single & 1 almari 2 pintu… dan hanya ada 1 lorong kecik utk ke bilik air… can u imagine???? sebagai contoh, kalo ita dah berdiri kat lorong tu, ayu nak lalu, makanyer kitorang berdua kene jalan cam ketam.. tapi, vontot still akan berlaga dengan hebatnyer… kalo saiz ala² ena pon, kene jalan cam ketam gak… tapi, insya Allah vontot tak berlaga ehehehhee… nak solat apatah lagi… sempit… kalo la org tu tingginyer 6feet dah sah² kepala die akan terhantuk kat besi katil sebab kiblatnyer senget…

hadoih…ok lah.. dah nak balik… 4.30 ni… sambung esok pagi la pulak ek…babai..

2 si cute memberi komen:

Sidratul Muntaha said...

ahaha
hips don't lie..
ahahaa..
berlaga lagi.
konfirm la kena band.

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmmm.... lama tak jenguk sini... ahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO