kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, May 20, 2011

aku = multitasking??

dah petang baru mau bikin n3.. tajuk tak hengat

pejam celik pejam celik ita dah keje kat dept baru ni dah masuk 10 bulan… baru 10 bulan…

tapi kan ita pelik gak la… ramai yg refer kat ada certain² perkara.. contohnyer…

  1. toner mesin fotostat & mesin faks abes
  2. paper kat mesin faks & mesin fotostat abes
  3. suh tunjuk cara² nak fotostat & nak faks
  4. pasal catrij baru kat printer
  5. paper stuck kat mesin fotostat, faks & printer
  6. macam² lagi laaa…

yang paling peliknyer yang refer kat ita tu bukan staff baru… staff yg dah lama service kat dept ni… camne tu???

sebenarnyer ita leh je tolak keje² sume tu… sebabnyer benda² tu sume ada org lain yg jaga.. dalam erti kata lain dept lain punyer kerja… nape plak ita kat admin nak kene wat kan???

tapi, ita ni tak reti nak menolak kalo org dah mintak tolong.. layankan jela… kalo ita tak bz, ita tolong mana yang mampus..

at the same time, ita pelik… diorang ni da keje lama kat sini.. nape tak de inisiatif  nak blaja benda² basic cam tu?? benda² simple je.. tak payah la nak mintak tolong orang lain kan??

2 si cute memberi komen:

etiey.com© said...

ehhh kertas habis kertas habis ayat yg biasa dideangrnya jerk hehe.. maknanya di mana mana pejabat mengalami situasi yg sama

lov_note said...

ermpp mmg cmtu, ofs lov pn same je pangai org yg kite ble panggil otai2 ni..

yg kite ni je rajen meluru tros g buat, tros g tolong, tp bile tibe time kite plk masing2 pakat2 dok buat xtau je..

pns~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO