kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, January 27, 2010

cedera & juadah....


hohohoho... saje je nak enteprem.... nask kasi terliur kejap... antara juadah² yang ita & hubby jamah smlm.. sebelum tu, ita nak tunjuk jari jemari ku yang gedebus ini cedera akibat masak... itu la akibatnyer kalo orang yang tak pandai masak tp berlagak masak..

ekekekke...

gambor yg kat tgh² tu ialah botol budu... itu carik kat google.. eheheh cilok lagik.. ampuuunnn..
tu peberet hubby ita tuh.. jgn memain..

ooopppsss... sebelum tu, dlm bebanyak menu yg ita tunjukkan diatas, hanya terung goreng cili padi sahaja yang saya masak ye puan²... ekekeke... tipah tertipu la pulok...

sebenornyer gini, smlm kat opis ni diorang de order lunch, by the time caterer tu datang nak collect harta benda die, lauk still ade lagik... so, ade la sorang abg kat opis ni, die la suh ita bungkus... ita pun ape lagi... BAGAI MENGANTUK DISORONGKAN BANTAL laaa....

yahoo!!

8 si cute memberi komen:

Qaseh said...

wahhhh rajinnye masak....anyway thank coz become my followers

Cik Anie said...

hubby org pantai timur ke>,,,sedap tu lawan ngan timun batang

jesnita_ns said...

klau ko tak ckp ko beli lauk tu..aku dh terpikir..rajin nya pn ita masak balik keje..huhu

ita cutevirus said...

qaseh,

ita memang rajin masak...:p

ita cutevirus said...

acik anie,

hubby ita orang jawa... tp, die suke makanan pantai timur..

p/s: ayah ita org pantai timur..

ita cutevirus said...

apai,

wakakakaka... tertipu... tp, aku memang rajim masak.. tu yang sampai jari jemari aku cedera... ekekekke...

mamalieyna said...

hehe...tipah tertipu!! ^_^ samalah, kt opis ni pun kalau ada makan2, balance2 tu, mesti makcik kt opis bungkus2 then kasi sume kaum ibu kt opis ni bwk balik..best..balik takyah masak!

Ena said...

Wahahhaa.. budu la.. heh3x.. ena pun dah pandai makan budu skrg nie.. dulu2 x makan.. kekekee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO