kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, January 28, 2010

juadah lagi dan lagi dan lagi dan lagi...

mwahahahahhah...

ita memang suke mengepost gambar² makanan nieh... saje je nak kasik korang jeles... ehehehhe...

so, smlm juadah berbuka puasa ita ialah nasi kerabu & solok ikan, murtabak jala ngan air kedondong boy(kedondong + asam boi)... peeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrggggggggghhhhhhhh...... nyamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!

juadah² berkenaan sudah tentu dibeli ye kengkawan sume... sebab terserlah polisterin & kertas pembungkusnya utk hubby plak, die nak makan rangka ayam je.. ngidam katenyer.. utk anak² plak, ita belikan diorang nasi ayam... huhuhuhu... mak yang sungguh malas masak

mesti korang tertanya² murtabak jala tu ape kan?? ita pun baru je beli smlm.. first time... ia adalah roti jalang yang diisi dengan kentang & ayam (macam inti murtabak)... sebab tu la dipanggil murtabak jala... ehehhehe..

so, inilah gambar juadah² smlm..




p/s: smlm, masa ita dengan gigihnya berdiri atas kerusi sebab nak snap gambar tu, dua beradik yang sedang leka tgk tv, menoleh ke arah ita dan masing² tercengang dengan mulut ternganga... bile ita pandang diorang, izzah tanye "kenapa mak panjat kerusi pastu amek gambar meja???" aku hanya menjawab, "tak ada ape². saje je.." sebenarnya aku tak tau nak jawab ape... contoh yang buruk kurang baik kan?? ehehehe...

9 si cute memberi komen:

Anonymous said...

wah ita...buat lapar mek da jek laaaaa..sdpnya-mek da

ita cutevirus said...

mekda,

huhuhuhu... lapar ke?? kene makan pas nieh..

Ena said...

Makanan lg? sib bek dah bekpes td..
Nasi kerabu.. ho3.. peberet ku.. sudah lamer tidak ku jamu raser mu.. hu3.. harus la ku cari nanti..

[-suziey-] said...

adeiii mmg tgh lapo ni plak tunjuk foods..huhu

ita cutevirus said...

ena,

huhuhuhu... saje je nak bakar² ena.. sebab tu la tunjuk...

ita cutevirus said...

suziey,

alamak... sori la ye... memang niat nak membakar² own.. hihihihihi...

Mawar_berduri said...

salam sis,

nampak sedap je rangka ayam..dah lame tak makan...hihhi

ita cutevirus said...

rangka memang sedap diratah...
lagi la kalo yang baru kuar dari kuali...

Siti Tiha said...

salam ita..

suke makan nasi kerabu jugak eh?

my peberet ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO