kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, January 6, 2010

Iyyad surgery...

baru admit


main dengan ayah...


kesan cucuk... (ada 2)


kesan cucuk lagi... ada 1..



tak suke dicium... aaarrrgghhh.. lepaskan saya...


kepenatan setelah bermain


main lagi...


bermain lagi.. (da pukul 2 am ni....)


nangis tak dapat buai... thanks 2 all nurse kat wad 2b... sebab berusaha mengikat buai kat katil.. walaupun tidak berjaya..... ehehehe....


beru kuar bilik bedah... kesan bius tak abis lagik...


separuh sedar... still tak boleh kasi susu... sebab die tak sedar sepenuhnya... takut tersedak & susu masuk kat paru²..


cenderamata dari bilik bedah....


1 hari dia tidur jee... kesian pulak... kesan bius memang lambat nak ilang...


ilang je kesan bius, leh main lagik... da kul 12am ni... tp leh bangun main.. Iyyad... Iyyad...


sebelum discaj... jahitan belum bukak...


22 si cute memberi komen:

♥♥syahadah♥♥ said...

akak tabik kat ita..banyak kena belajar dengan ita untuk menghadapi dugaan begini..akak baru sikit dah nak sedih..harap iyyad ok dan sihat..lepas ni boleh jln2 umah untie.hehehe

ita cutevirus said...

kak hada,

thanks kak... Allah berikan setiap orang lain dugaannya...

iyyad cakap, die suke sangat & xcited ngan gi umah auntie hada... insya Allah....

Ena said...

cian Iyyad ekk!! tp skrg dah makin elok kan Ta.. yer la.. setiap org ader ujian yg berbeza.. semuanyer utk menguji keimanan, kesabaran & ketabahan hamba-Nya & DIA hanya memberi ujian pd yg mampu sahaja.. Maknanyer eta, Iyyad & family kuat lalui ujian nie.. :)
pandainyer ckp.. hikss..

mamalieyna said...

mesti hati tak tenteram eh selama iyyad kt spital.. saya dl nurse letak anak bwh lampu sbb joundis pun nangis je..hukhuk..

[-suziey-] said...

kesian iyyad..mase operate tu dia bape bulan? tp tgk gbr skang dr n3 lepas hepi jek..dh ok dh..kagum...

momguess said...

kecik2 lagik dh operate
moga semua nyer sihat

HaSue said...

Comelnya iyyad..bagus kan zaman sekarang ni dah senang nak operate gini..tp masa nak operate tu mesti ita sedih..
Harap ita dah mula tersenyum kembali sekarang dan iyyad terus ceria sentiasa..

Uda said...

salam..
syukur bb iyyad dah dpt memberikan senyuman manis :).. kagum ngan famili ita yg tabah menghadapi dugaan

azlina said...

salam ita...
alhamdulillah iyyad dah pulih...wah dah makin lasak iyyad tentu x menang tgn ita nanti...ita akk add blog ita di blog akk yg lg satu yea...http://azred.blogspot.com...
btw psl mengadap pc tu insyaallah setiapp 2 jam ke ita blh le bangun buat regangan...pusing kiri pusing kanan bangun duduk..he..he..

ita cutevirus said...

ena,

Alhamdulillah... thanks ena... memula tu susah sket nak terima keadaan die bile 1st time tgk... tp, ita harus terima jugak ketentuan-NYA..

ita cutevirus said...

mamalieyna,

memang tak senang duduk... 2 jam die dok dlm bilik bedah... tp, tak raser sedih sgt... sebab ita pikir utk kebaikan die jugek..

ita cutevirus said...

suziey,

die operate mase tu die umor 8 bulan... now die da 1thn 3 bulan... die memang suke senyum & bubling...

ita cutevirus said...

momguess,

nak buat camne... tp, buat mase kecik la elok... nak jaga makan pas operate senang.. tak payah berpantang sgt..

ita cutevirus said...

HaSue,

die memang sentiasa ceria.. die jugak suke senyum & pandai buat lawak..

ita cutevirus said...

uda,

setiap orang Allah berikan lain² dugaan... tp, Alhamdulillah kami dpat terima... dorongan dan sokongan famili ita & famili hubby yang menjd kitorang kuat..

ita cutevirus said...

kak ina,

iyyad memang serius lasak skang... pulak tu die baru je pandai jalan 01/01/10 ari tu... tp, ita tak kurus² jugek... adess.... anyway, thanks 4 the info... insya Allah ita akan praktikkan...

Mimie Fazira said...

ita ... kalau tak citer mesti tak perasaan yg iyyad ade masalah cleef masa lahir ... allhamdulillah semua dah ok kan ... apa apa pun anak dara mu memang comel ... peluk cium dari acik mimie

ita cutevirus said...

mimie,

tula, sume tak perasan..... alhamdulillah, sume da ok... ok mimie... tp, ita peluk cium die ari sabtu je la ek... sebab ita dr program & balik umah ari sabtu nanti...

bintangku said...

tak sampai ati tgk anak sendiri kene camtu. Cucuk sana sini, kene operate lg... cian dia.. tapi semua tu utk kebaikkan dia jgk. Skrg nie pun tgk tak nmpk pun dia ada masalah cleef sblm nie.

ita cutevirus said...

bintangku,

memula memang la tak sampai ati.. tp gagah kan jugak laaa.. alhamdulillah... doktor yang buat tu pakar bedah plastic..

A.I said...

Alolololooo...
dah bertambah chumel budak encem ni!

ita cutevirus said...

kak ai...
semestinyer... mengikut maknyer lerk...
kih.. kih.. kih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO