kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, January 5, 2010

nothing to do & nothing to say...

berdasarkan tajuk...

aku da tak tau dan nak cakap ape...

aku da tak tau nak buat ape.. ape salah aku?? ape lagi yang telah aku lakukan??? ape lagi yang korang tak puas hati kat aku?? aku da jadi invisible... ape lagi yang korang nak???
aku rampas laki korang ke? aku curik duit korang ke? aku langgar kete korang ke? aku amek duit gaji korang ke???
sorry my blogger friends... ini kedengaran agak kasar... tp, ita da tak boleh tahan lagi...


hanya ini yang mampu ita tunjukkan... hope kengkawan blogger dapat merasai keperitan dan kesengsaraan yang ita hadapi... I CAN'T STAND IT ANYMORE....

this lately, ita kerap menangis... ita sedih.. dulu, ita selalu dikatakan mulut jahat.. tp, ita skarang da tak bercakap dengan sesape pun... tp, kenapa itu pun masih jadi bahan???

ini bestfriend ita kat opis.. name die SYAMSYUL... die menjadi pendengar ita.. bukan skandal... just bestfriend... ita kenal die dr kitorang bujang lagi... skang die da kawen & da ade anak... tp, kitorang still rapat... hubby ita kenal die & wife die pun kenal ita... malahan, abg ipar (abg wife die) die kawan ngan hubby ita...

die sorang yang jadi tempat ita borak² kat opis... i have no friends... it's sound ridiculous... but it's true...

setiap ape aje yang keluar dari mulut ita, ape aje yang ita buat... sumenyer akan jadu BAHAN... bahan ape??? bahan umpatan... semuanya tak kena...

malah, ada yang mencebik bila mendenga suara ita atau nampak kelibat ita...

WHAT I'VE DONE???!!!

ita da penat.. ita da letih.. ini boss besar ita.... die sorang yang sangat prihatin... dia jugakla selama ini suruh ita bersabar.... die jugaklah membuatkan ita bersabar dan bertahan di department ini.... yang ni pulak gambar ita bersama² orang yang membuatkan ita bertahan dan bersabar... diorang jugaklah menjadi pembakar semangat supaya ita pergi kerja hari².... sebelah Syamsyul ialah KAK ANI... dan DHUHA... yang duduk bawah tu boss unit ita... name die Cik Liyana.. muda lagi.. baru 27 thn.. yang comel tu En Mahzan... My Ex-Boss... die jaga unit aduan... (dulu ita unit aduan).... diorang sangat baik ngan ita... thanks u guys....







10 si cute memberi komen:

♥.:Shahida:.♥ said...

hikhik...marah kt sape tu

ita cutevirus said...

bukan marah... tp, sedih.. sedih diperlakukan sebegitu...

mamamiera said...

sedihnye.. kalau org dah pndang serong kat kite tnpa tahu perkara sebenar, mmg lah sedey.. mcm kite org jahat kan.. macamne lah carenye nk betolkan pndangan dorang..? mmg susah.. cume sabar je lah.. kalo bleh crite lah dgn penyampai yg b;eh smpaikan dgn org yg mengata tu supeye yg mengate tu tahu hal sebenar..

ita cutevirus said...

mamamiera : memang sedih... masalahnya, ita da tak percaya dengan penyampai... penyampai tu talam dua muka... now, ita tak percaya ngan sesape pun... ita da serik... b4 this ita da gunakan penyampai... tp, keadaan semakin teruk... sampaikan big boss kene masuk campur... can u imagine that??

Ena said...

Sabar yer Eta.. x per la.. abaikan oranng2 yg mcm tu.. ena rase x rugi pun x der kawan cmtu.. kite x leh nak puaskan hati sume org.. ape yg penting kite buat & jalankan tanggunggajawab kite kat opis tu tanpa perlu hiraukan cakap2 dorg.. lantak la dorang. memag ader org mcm tu..
Sedih pulak en atengok eta camtu.. merah & bengkak mate tuh.. dahhh..dahh.. jgn sedih2 dan nangis lag tau.. yg x nak kawan tu sudahhh.. kite kawan ngan org yg nak kawan yg ngan kiter.. senyum sikit ehh!!..

mamalieyna said...

sedeynyer...apa nk buat lgi eh, luahan melalui airmata dah, melalui blog n kwn2 maya dah..selebihnya tabahkan hati, tawakal n berdoa jelah..kalo saya ditmpt ita msti camtulah jugak keadaannya..huhu...sabo ye..

ita cutevirus said...

ena,

ita memang da tak kawan ngan orang cam tu... tp diorg still tak puas ati ngan ita... ita tak tau ape masalahnyer... alhamdulillah ita dapat big boss & boss yang sgt memahami... kalo tak ita memang da tak semangat nak dtg opis ari²... thanks sebab paham ita... :) - ni tgh senyum baca komen ena..

ita cutevirus said...

mamalieyna,

thanks mamalieyna... skang ni hanya blog jadi teman luahan ita... & teman² blog menjadi penawar duka ita... family juge....

A.I said...

Alahaiiii =(

siannye. apesal plak org menuduh smp camtu? musti kau rasa cam x selesa gi keje. tp tulah manusia.... =(

ita cutevirus said...

kak ai...
ita memang da tak selesa... tp nasib baik ade kengkawan yang kasi semangat... tau takpe kak... ngah sedey skang nieh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO