kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, March 10, 2010

bersuara kat opis salah, bersuare kat blog salah.. ape punyer manusia daa!!!

well, ita nak cite satu stori tak best... ita tak bermaksud nak burukkan mana² pihak... tp, jika pihak tu berani mengganggu ketenteraman jiwa & minda ita, i have rights to spoke.. (even in the blog)

ade la satu mamat ni... ita tak tau ape dosa ita ngan die... ita tak le pulok bercakap, berborak even sentuh @ cuit pown die... tp, leh la pulak kan, die sound direct... perli² gitu...

ingat tak n3 yang ita bengang pasal scanner... well, that person its a his best fren... maknanyer ita tak leh cuit laaaaaaaaa sume kroni² die tu... tak leh kritik... YELAH!!! DIORANG TU SUMENYER MALAIKAT KANN??? ita sorang je yang SETAN kat opis tu... huhuhuhuhu...


tak perlulah ita cakap ape yang die perli ita kan??? sebab kalo ita cakap, itu mungkin akan nampak sangat yang die tu kurang pandai... kang nanti marah & tersentap pulak dengan tulisan ita ni... kang perli² lagik... kang ita marah... kalo ita marah, ita post kat blog lagik.. pastu stalker blog ita... pastu perli lagik, ita marah post kat blog.. and so on.... sampai bile nak sudah kan???

so, JANGAN CARIK PASAL!!!

well mamat, aku tak kacau kau, SO, STAY OUT OF MY LIFE okay!!! aku tak kacau ko & please jgn cube² ko kacau aku lagik....


p/s : nama mamat tu cantik maknanyer .. tp, perangai kurang cantik... camne tuh??

24 si cute memberi komen:

Mimie Fazira said...

betul2 marah acik ieta nih .... 'mamat' tuh minat kat ita kot dolu2 .. hehehehe ....

Uda said...

fire zuzzzzzz.. nanti adalah orang yabg terbakar ni..

Eleanor said...

Mamat tu de ati ngan minah tu kot. Tu yg nak tunjuk gentlement kat minah tuh kot. Ahakz..

Ta, biar la dia ta. Mulut jer lebih. Kot mane tau satu ari nnt Allah nak tunjuk tetibe jd bisu.. Haha.. time tuh baru dia tau tinggi rendah langit nih.

ita cutevirus said...

acik mimie,

astaghfirullah... takda manka nyer acik mimie... mamat nie baru masuk.. tp, takde la baru.. baru sthn lebih.. ita da masuk 7 thn..

ita cutevirus said...

uda,

zzzuuuzzzz.... diorang fire ita, ita fire diorang balik... bezanyer diorang bersuara thru vokal... ita bersuara thru blogging... ahahahha....

ita cutevirus said...

ili,

agak² la li... minah tu mak orang seyyy... errrkkk... sejahat² aku, takdela sampai nak doakan orang bisu.. huhuhuhuhu....

momguess said...

huh!!!!
den yg baco n3 ko pon blh berapi nie
ni lah manusia2 yg suko jg tepi kain org!!!

chugie said...

uit, marahnye awak.. sabar k.

emm..nape lah ade org camgini kan??

ainazliena said...

garang seh..berasappp...hehehe..

ita cutevirus said...

chugie,

kite takkan kaco orang kalo org tak kaco kite wak...
ntah la wak..

ita cutevirus said...

ain,
serius ita memang garang asalnyer.. panas baran pon ye jugak... skang ni kurang sket panas baran... garang jer... huhuhuhuh...

~Siti Hajar~ said...

kat mana2 pun sama kan, ade je org yg tak sebulu dgn kita...panazzz je n3 kali nih...sabar byk2 yer...

ita cutevirus said...

kak ina,

tu la kak ina... kite takde wat pape pon ngan die... die plak yang sebok² hal kite...

ita cutevirus said...

hajar,

kalo stakat tak sebulu tu, ita tak kesah sangat... tp, jgn la kaco orang... ko wat hal ko sendrik laa... jgn nak sebok² hal orang plak kan??? yang tu ita paling tak suke..

mamalieyna said...

hoho..mmg tak best keadaan camtu..! sabo jerlah ita!

ita cutevirus said...

mamalieyna,

hohohoho.. memang tak best... tgh tunggu mase je ni mamalieyna..

KasihKuAlRayyan said...

kak ita,

aku pernah kene mcm nie dl.. ape yg aku buat, aku panggil dia, cakap depan depan ape salah aku, ape tk puas hati ngan aku.. tergagap gagap makcik tue nk jawab.. last last dia mtk maaf kat aku..

so, aku rase ko berdepan ajer dgn org mcm nie.. kasik bahasa sket..

kadang kadang org jenis nie, lagik kite diam, lg galak dia meloncat..

:)

ita cutevirus said...

kak yong,

bukan tak pernah bersemuka yong.. pernah... tp diorang ni tak serik²... memang la mintak mahap, pas tu buat balik... sblm² aku bahasa kan jugak.. tp, kalo da slalu da naik muak aku...
lg pon yg carik pasal tu bukannyer budak² yong... memasing tu mak & bapak budak.. silap ari bulan da ade cucu pon..
kalo da jenis tak reti bahasa yong, buat camne pon, memang tak reti...

aiDieNa said...

wohoo.. marahnyer cik Ita.. sabar yer.. macam tu ler adatnyer manusia kan.. susah kita nak puaskan hati org.. puaskan hati sendiri sudah... ;)

Ena said...

salam ta..

Cian ita.. sabar ekk! nak wat camner dah cenggitu pulak org tu.. biase lah.. klu dah sensorang memg senang nak kene buli sbb dorg ramaik kan!.. yg kawan dier tu pun memg kelakar.. x pepasal pulak masuk campur.. maknenyer dier tu yg bermasalah Ta.. Lantak lah ta.. abaikan jer.. wat2 x nampak & dengar.. tp tu la kan!.. st ati juge tu.. hu3x.. Mintak la tukar tempat lain Ta..

♥♥syahadah♥♥ said...

itula susah nya berblog..hei mamat..buat la blog utk diri sendri .. lawan dgn ita..

sabar dik..tempat cari rezeki...
sabar...

ita cutevirus said...

aidiena,

memang betul pon... adatler kan... ita layan je perangai diorang tu... sok² kalo da tak leh nak layan, perang donia la jawabnyer...

ita cutevirus said...

ena,

kalo da jenis suke jaga tepi kain orang tu, memang cam tu... sume topik perbualan mesti ngumpat... yang peliknyer mamat tu perangai da serupa pompuan... mamat² lain yang ade kat opis ni takde la pulak perangai cam pompuan... sume rilex jerk...

ita cutevirus said...

kak hada,

mamat tu bab it ni die kurang pandai... (cakap kene berlapik skang nieh.. ahahah)..
agaknyer diorang jeles la ngan ita sebab ita nyer follower ramai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO