kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, March 19, 2010

don't care what happen part 2..

korang ingat tak n3 ita pasal aduan yang ita buat kat BPA tu?? so, pagi tadik dlm kol 10am, ita terima call dari BPA sendiri.. puan nuraida namenyer...
die mintak izin dari ita utk menyiarkan nama ita kat dalam surat yang diorang akan hantar ke pihak yang berkenaan...
so, ita cakap ita takde masalah.. paparkan ajela.. sebab ita di pihak yang benar.. ita bukan berniat jahat @ nak balas dendam kat doktor tu.. cume ita tanak benda tu jadik lagi...
puan nuraida tu ade cakap jugak, takut kalo nama ita disiarkan, ita akan diboikot kalo ita buat rawatan kat situ next time...
ita ckap, susah ape.. kalo diorang boikot, saya buat aduan lagik... mengabaikan pesakit pulak.. bukan ke tu da tugas diorang.. kene ketepikan ideologi politik semasa memberikan rawatan kepada pesakit...
ita kasik contoh... ade sorang pesakit ni memerlukan rawatan segera... pesakit tu tak same ideologi politik ngan doktor tu... ape akan jadik???
so, ita nak ucapkan terima kasih byk² kat puan nuraida yang sangat bersopan santun & lembut tutur bicaranyer sebab amat concern ngan aduan ita walaupun dengan hanya panggilan telefon & email kat ita makluman penerimaan aduan.. (macam la die baca blog ita ni kan???)
so, ini adalah surat yang di attach bersama email tu...





6 si cute memberi komen:

Cik Anie said...

hahaha.. tgk la camne nasib doc tu..

Siti said...

uisk....mcm ni la bagus..kita jgn takut..semer ada hak tuk bersuara kan..
uta sama la mcm ni..kalau tak puas hati mmg siti komplen.

♥Azie♥ said...

BAGUS LA ITA..BARU TAU SAP KITA

ita cutevirus said...

acik anie,

ita raser kene warning je kot..

ita cutevirus said...

siti,

betul tu!!

ita cutevirus said...

azie,
die ingat ita ni kerani je ingat tak berani nak lawan die??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO