kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, March 16, 2010

fancy cookies...

ita nak cite sket pasal fancy cookies ni.. bukan ita yang buat, tp, ita jadik marketing officer.. tolong marketkan je...

last week some one order cookies ni kat ita... katenyer utk somebody's baby shower... ape tu baby shower??

ala, kalo kite orang kampung ni macam lengang perut la... doa selamat sebelum bersalin... tp, skang kan da modern.. doa selamat buat, baby shower pon buat.. sape somebody tu?? korang cek la kat cookies tu, name sape yang paling banyak.. huhuhuhu...

ekceli bukan somebody tu yang order fancy cookies tu, bestfriend die yang order... as a prezzie & gift utk sesape yang datang baby shower tu..



sangat baik hati org yg buat ni... siap free 1 cookies lagik..
since the theme color 4 the party is white & soft pink, so the deco harusla banyak pink... kalo tak, org yg buat ni akan deco dgn byk warna..

kalo nak deco ni, kene aku kreativiti... kalo cam ita, hampess...

pelbagai bentuk & deco deco deco!!

oppsss.. lupe plak.. somebodys ni bakal melahirkan anak perempuan..

semoga die selamat bersalin... dan sihat kedua² ibu dan anak...

jgn tak makan pulak cookies ni... sebab terlampau cantik kan... sayang nak makan...

p/s : sila la abaikan latar belakang cookies tu ek... takde tempat nak amek la.. tu kat meja bilik meeting...
p/s 2 : sape nak order bagi tau ita ye... harga?? boleh runding.. ikut jumlah order & lokasi...

16 si cute memberi komen:

Ena said...

wahhh.. bagus la tolong promote ekk! so, ita dapat sekali la kan!.. hehehhe..
cantek lah !!.. nanti nak order jugak lah.. leh order sikit ker a? hehehe..

[-suziey-] said...

waaaa ita buat ke? tantek..syg nk mkn..ktm ane baby shower tu..nk terjah sbb nk cookies ni..ekeke:D

ita cutevirus said...

ena,
dpat ape ena?? ahahah... depends pada sape yang order... nak order brape?? nanti sms la ita.. tp, kalo stakat sikit² tu, mahal sket la...

ita cutevirus said...

suziey,

bukan ita yang buat.. kalo ita yang buat, ntah jadik hape ntah cookies tu.. langsung org tak selera nak makan..
baby shower tu sabtu lepas la suziey..takpe.. takpe.. next time nyer family day @ gath, ita akan order & distribute utk sume...
insya Allah...

Nana said...

wah cumil giler sayang rasa nak makan kan..hehehe
ni klw dapat ke damia dia sure pelik kan makan ke nk simpan ni hehehe

♥Azie♥ said...

cantik...nak makan pun sayang hurmmm

lily azliyana @ mama zara said...

comeinye cookies tuhh..klu req size kecik2 agak2 boleh buat tak..hehe

ita cutevirus said...

nana,

tu la dilema orang yang slalu order fancy cookies nieh...

ita cutevirus said...

azie,

huhuhu... ita 1st time tgk cookies ni pon cam tu jugak...

ita cutevirus said...

lily...

boleh... nak kecik² pon boleh...

unlisted_one said...

eh, ita..tu biskut ke coklat? nampak sedap laa..buat utk baby shower? good idea lah.

mummy_ayu said...

cantik cookies tu...

ita cutevirus said...

nia,

tu biskut... biskut perasa coklat.. ade jugak perasa butter... warna putih...
huhuhuhu..

ita cutevirus said...

mummy ayu,

cantik ke??? nanti ita sampaikan kat orang yang buat tu..

nieda said...

salam kenal,
cantiknya cookis tu, kalau nak order dalam 50 biji berapa yer?

ita cutevirus said...

nieda,

apa kate nieda email ita... cutevirus8@gmail.com kite nego..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO