kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, March 26, 2010

fancy cookies...

ari ni ita still sakit tekak + selsema (idung tersumbat) + batul.. berbekalkan ubat yg doc kasi smlm, ita terlentok² kat opis.. pale pon weng sket ni.. tp, tahan aje la..

ari ni ita nak cite pasal fancy cookies lagik..

kali ni di order oleh makcik rashidah yang keje kat pej pos klang selatan (dekat ngan stesen komuter klang).. makcik ni satu opis ngan MIL.. die order utk anak die yang nak tunang sok.. dapat otang jauh nuuuuuuun di utara.. perlis.. tp, tak tau la pulak perlis tu tang mana...

so, korang layan je la je piccas yang sempat ita snap sblm anak die collect kat ita ari rabu ari tu..

cookies in the box...

"faizul love asya"

30 pcs je makcik tu order...

sesuai utk dijadikan hantaran @ gift..







18 si cute memberi komen:

♥Azie♥ said...

ita berapa ringgit 1 tue ita charge..teringgin la nak order untuk gift besday nonie & erin..azie tanya dulu yer...ceeee macam kat kkedai lak

ina mail said...

ita sedap ke cookies cam ni? .akak tak pernah rasa sebelum ini.

Siti said...

waaa...so cute...
pandai ita buat yer..

ita cutevirus said...

azie,
kalo nak tau brape cookies ni, email ita k?? bergantung kpd jumlah cookies & location..
cutevirus8@gmail.com...

ita cutevirus said...

ina,

sedap kak... tp, sayang nak makan.. sebab cantik sangat... huhuhuhuhu...

ita cutevirus said...

siti,
ooopppssss.... bukan ita yang buat ye siti.. ita tolong marketing kan ajer.... ade la someone ni.. ade relation ngan ita.. die takde masa nak buat marketing.. so, ita la tolong marketkan...

~Siti Hajar~ said...

cantiknye...

teringin la order tuk bday Dalia bln 5 ni tp hjr dok utara (kedah), camno tu? blh pos ker?

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah tanteknyer...nak tau berapa harganyer tu???leh tulis nama kan...nice tol

Ena said...

owyh.. business woman la skrg nie.. bagus2 tu ta..

zh-ena said...

pandainya ita buat
baper charge dia ita

ita cutevirus said...

hajar,
alamak.. tak dapek nak nulun la... cookies ni tak leh pos.. sebab teramatlah rapuh...

ita cutevirus said...

anje,
harga depends on jumlah order & tempat... email ita utk details
cutevirus8@gmail.com

ita cutevirus said...

ena,
tolong org je ena... bukan ita yg bisnes..

ita cutevirus said...

zh-ena,
aduyai... ita ni takde la kreatif nak buat benda ni... ita cume tolong marketingkan aje...
kalo nak tau, email ita.. nanti ita kasi detailnyer... depends on tempat & jumlah order..

cutevirus8@gmail.com

mamalieyna said...

wah2x..berbisnes ke skrg..hebat! lawa tu..masyuk..hehe..

kakpah said...

ita buat cookies ni? Terer nya. Nanti bolehlah kakpah oder kat ita ek..

ita cutevirus said...

mamalieyna,

bukan saje suke² bisnes... saje je nak tolong orang... huhuhuh..

ita cutevirus said...

kak pah,

idaknyer ita rajin nak membuat cookies ni... ita tolong promote kan aje... yang buatnyer orang lain... leh je.. kalo akak nak order, akak email ita ek... cutevirus8@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO