kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, March 29, 2010

Award Top Bloggers 2010


apa??? ita dapat awarad???
tahniah la ye.. huhuhuhuhu...
saje je nak meng"tahniah"kan diri sendirik...

ita dapat award ni dari uda & acik mimie... macih la yer.... ita betol² suke award nieh...


Apa yg perlu anda buat ialah..
1. Thank & link to the person that gave you award. -DONE-


2. Past this award onto 12 blogger's you've recently discovered and think are fantastic

ENA - orang yang mula² menggerakkan ita supaya menjadi blogger tegar.. ahahahhaah... die jugak kawan ita since kitorang kat kolej lagik... thanks ena... kalo tak kerana ena, ita tak ramai kawan blog cam skang ni...

MAMALIEYNA - antara follower ita yang terawal... ita jugak suke sangat tengok gelagat dak ayep...

SUZIEY - haaaa... yang ni puan pengeTUA bloggers family day ari tu... ita suke sangat tgk gambor² yg dipost kat dlm n3 suziey.. cantik²..

AYU a.k.a SIDRATUL MUNTAHA - ita kenal ayu ni time ita join blogger family ari tu.. orang nyer sempoi je... pastu suke sangat gurau² ganas ngan dak setot a.k.a anak kesayangannyer itew...

LILY a.k.a MAMA ZARA - lily ni adalah orang pertama yang ita jumpe sebelom family day ari tu... jumpe tgh jalan... time tu zara tgh mengamuk sakan.. kami jugak berjalan bersama² menapak menuju ke lokasi yang nuuuuuuuun jauh itew...

ZH-ENA - ena ni pulak adalah antara blogger yang sudi bergambar dgn ita time family day ari tu..... huhuhuhu...

NANA a.k.a IBU DAMIA - nana ni la orang pertama yg tegor ita time family day ari tu.. kitorang jugak same² pegi air terjun sungai pandan.. (walaupun tak same hari..) huhuhuhu..

ZETY a.k.a MAMA UMAR - zety ni menerima hadiah dari ita time exchange prezzie family day ari tu...

NINI - yang ni pulak telah sudi menghadiahkan ita nursing inner wear nyer pada ita time ezchange prezzie family day... ita suke sangat inner tu.. walaupun tak BF, tp, sangat² berguna as a inner bile ita pakai baju yang menjolok mata jarang...

ACIK MIMIE - ita suke ngan acik mimie... suke nengok enel ngan rambutnyer yg lebat itew & suke nengok melyssa di dalam sling pouch... huhuhuhuhu... acik mimie ni bos yg baik tapi tegas..

KAK PAH - ita suke baca celoteh kak pah ni... da la sempoi je orangnyer.. n3² kat blognyer pon banyak jugak yg membuatkan ita terfikir....

YUN - die ni blogger otai.. tp, die buat blog die private.. baru² ni je buat blog baru utk tatapan reader die... die ni jugak kawan ita time kat kolej dulu...

ELEANOR - alamak!!! da terlebih satu la pulak yg ni pulak kawan baik ita... die akan berhenti keje by the end of april sebab nak jaga anak² die yg seramai 3 orang itu... i'm really proud of her... (Li, i wish u good luck..)


3. Contact and let them know they've won the award..





10 si cute memberi komen:

Ena said...

Thank eta.. nanti ena amik yeh!.. :)

ita cutevirus said...

sesame...

Nana said...

alamak dah 2x dpt award ni hehe kira halal la ek hehehe

ita cutevirus said...

nana..
bagus la dapat 2 kali... maknanyer.. nana ni femes.. huhuhuh...

mama_umar said...

owh..maceh byk2 ita,nnt zt tepek kt blog

ita cutevirus said...

zeti.. sesame...

Sidratul Muntaha said...

mekasih bg award
ekeke..
mmg aku sujke gurau - gurau ganas manja dgn setot!
wekekekee.

[-suziey-] said...

thnks eta...hehe...insyaAllah kalu ade kelapangan kita buat tag ni yek:D

ita cutevirus said...

ayu,
ahahahah... itu adalah kenyataan...

ita cutevirus said...

suziey,
takpe suziey... ita paham.. byk sgt n3 tertunggak yg suziey kene buat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO