kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, March 30, 2010

kasut baru...

huhuhuhuhu... saje je nak menayang kat uolllsss kasut baru ita... ehehehehehe... regenyer takde la mahal.. sebab pesen ita memang tak suke beli kasut mahal² sebab nak letak kat kaki je kan?? asal sedap di pakai & cantik walaupon seploh hengget ku rembat jer...

kebetulan vincci sacc ade sale.. 70% uollss... tu yg ita rembat sepasang... bijik mate encik hubby da nak terkeluar bile nengok ita pilih² kasut...
"jangan risau la bang.. ayang takkan beli kasut mahal².. ayang beli yg murah² jer... mane penah ayang beli kasut sampai 30-40 hengget... paling mahal pon ayang penah beli 29hengget sembilan ploh sen..."
ni la kasut nyer... cantik tak???

tinggi uollsss heels nyer... ita ukur ade la 3 1/2 inchi.. huhuhuhuhu...

motifnyer ita beli kasut nie sebab ita ni urus setia meeting dengan big² bos... so, kalo ita pakai sandal @ kasut yg ita biasa pakai, tak sesuai.. ita jugak penah kene tegur... ye lah... kate keje kat corporate department... pakai pon kene keparat korporat la kan?? huhuhuhuhu... tp, harus la pakai kasut ni kalo ade function jer...

so, ita suke kasut ni sebab nampak elegen..

kalo korang ternampak ita terpeleot ke, tergolek ke sebab pakai heels ni, korang abaikan je la ek... uhuhuhuhu..;p





26 si cute memberi komen:

Ena said...

cantekkkkkk!!

dapa bayangkan camner ita pakai tu.. heheheh.. x pe.. klu jatuh bangun sendirikk tau!.. ayat nie ita ingat tak? ita selalu cakap ngan ena camtu kan!.. hik3x..

ita cutevirus said...

ena,
huhuhuhu....jgn tak bayangkan ena... huhuhuh... belom pernah ita pakai heels setinggi itew...

Cik Anie said...

ok la tu.. janji selesa.... apa yg penting jalan mesti control ayu gitu.. jgn terpeliukkkk sudahh..hehe

Nana said...

wow canteknye kita mmg xpakai dah kasut2 tinggi mcm ni sejak branak hehe
klw pakai kasut tinggi pun jenis flat aje
mengjaga kesihatan la konon...hehe lgpun kaki cepat lenguh la pkai kst tinggi2 tak biasa

mama tisya said...

kalo kena corporate kena la pki kasut style gni..tp heels nye tgi gk tu..hati2 ye..kita lama dh tk pki kasut high heel sejak peknen dlu..slesa ngan kasut tapak yg beso...

ita cutevirus said...

acik anie,
so far selesa la pakai kasut ni... huhuhuhu... kalo terpeleot, maknanyer... bangun sendirik la...

~Siti Hajar~ said...

cantekkk kasut tu...i like!..mmg nmpk elegen..jaga2 jgn terpeleok plk, control2 ok..

[-suziey-] said...

waa kelasss nmpk kasut tu..tumit nyas pn runcing..ish kalu kita xleh pakai la..tkt terpeleot:p

Uda said...

cantik2.. memang ada klas gitu.. hehehe.. kalau jatuh tergolek tu.. jgn terus bangun tau. buat pengsan dulu.. baru cover gitu.

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah tantek tu...tinggi lagik...ada klass gitu...leh la pi dinner kat hotel dengan hubby pekena kasut ni

ita cutevirus said...

nana,
kalo ikutkan ita pon da lame tak pakai heels... sebab da kene sound.. tu yg pakai balik tu... huhuhuh..

ita cutevirus said...

mamatisya,
kalo ikut ita, memang selesa pakai flat heels je.. tp, apakan daya...

ita cutevirus said...

siti hajar,
u like?? beli la satu... murah je taw... kalo i terpeleot... i malu u... huhuhu..

ita cutevirus said...

suziey,
masa memula beli, ita try kat umah... byk kali jugak la terpeleot... takut jugak terseliuh kaki.. wish me luck ok..

ita cutevirus said...

uda,
eh?? cadangan yang baik utk dipraktikkan tu... leh kaber line... ahahahahaha....

ita cutevirus said...

anje,
kalo stakat dinner kat gerai siam dkt ngan umah, tak payah la... dinner kat hotel??? lebih baik buat beli susu iyyad...

ina mail said...

akak suka kaler tu, tapi takut pakai terpeleot. 3 1/2 inci tinggi tu.

** atie + aisyah ** said...

cantek! i like... tinggi tu... teringt zaman blaja dulu suke sgt pakai kasut tinggi.. skang kalau nak pakai pun takut tumit tu patah... hehehehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow. boleh tahan tinggi.ehehhe
cantik ita..
:-)

ita cutevirus said...

kak ina,
ita memang suke kale itam... sebab leh match ngan sume baju.. huhuhuh..

ita cutevirus said...

atie,
ita pon takut gak tumit tu patah... redha je la...

ita cutevirus said...

rose,
tak boleh tahan tingginyer tu.. huhuhuhuh.. thanks rose... cantik kan?? sambar la satu..

ainazliena said...

akak kaki kembang..x sesuai fesyen ni..cantik ler ita..pandai pilih..

ita cutevirus said...

kak ain,
kaki ita pon kembang gak... belasah je... huhuhuhuhu... ita kalo bab memilih yang murah memang pandai... ahahahahah....

mamamiera said...

wahhh... cantik2..
bleh gi dinner company nih..
cntik sgt kalau melaram dgn gaun labuh..

ita cutevirus said...

mamamiera,
opis ita takde wat dinner...
nak pakai gaun labuh pon tak sessuai... badan terlalu gedebus laa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO