kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, March 30, 2010

me, me & me!!

berdasarkan daripada n3 mak buyung a.k.a ayu yang telah membuat personal view terhadap ita... korang tak tau?? ni die komennyer....
p/s: personal view of me about ita after read her blog few times.. ita ni jenis sensitip n mudah react about something kot?! tapi normal ler kan klu perempuan terlalu cepat sangat make conclusion base on situation. jgn mare ita no.. sbb aku pun cam ko jugak. nak - nak kalau ade org duk kutuk - kutuk kita. betul tak?!
betul tu ayu.. ita ni sensitip sket... tp, baru² ni je... dulu takde hal sangat.. maybe lepas ita bersalinkan Iyyad.. well, korang pon tau kan iyyad tu cleft lip...

since ita da dengar sendirik orang yg tidak bertanggungjawab mengaitkan kejadian Allah terhadap Iyyad dengan personaliti ita yang suke berterus terang jika tidak suke terhadap sesuatu..

mungkin sebab tu ita jadik lebih sensitif...

tentang mudah react terhadap something hanya jika something tu ada kene mengena ngan ita.... if something tu takde kene mengena, ita memang malas nak amek tau... huhuhuhuhu... selfish tak???








8 si cute memberi komen:

Eleanor said...

Selfish ke? I don't think so la Ita. Bila kite x selfish pun kdg kite kene kutuk juga... Haha..

firahadifa said...

sape yg x sensetif bile org kate buruk kat anak kite kan?? mau tak melenting.. kekeke

tu normal la ita..

~Siti Hajar~ said...

kdg2 kita perlu selfish...tmbh2 lg bila berdepan tut..tut..tut.. kita.

Anak anugerah Allah, kita kn terima seadanya amanatNya itu, jgn sesekali menyesali apa yg DIA dah beri...

org sekeliling sptutnya mberi sokongan bkn kutukan...Allah Maha Adil..

xpe ita bt je apa yg kita rasa perkara tu benar, percayakan diri sendiri...sbb diri kita adalah yg terbaik..wuhuuu..

Ena said...

yer la ta.. kekadang mende tu wujud juge kat sape2 pun.. tp org yg nak menilai setiap kejadian yg DIA dah tentukan tu x patut sungguh! ibarat mempertikaikan kejadian yg DIA dah ciptakan!..
patutnya lihat la kekurangan diri sendiri tp jgn cari salah dengan org lain..

ita cutevirus said...

li,
betul jugak kan li?? kalo kite amek tau hal orang pon kite kene kutuk gak kan??? so, abaikan jela...

ita cutevirus said...

fida,
huhuhuhuhu... tau takpe fida... doorang takde kat tempat kite...

ita cutevirus said...

siti hajar,
thanks 4 the advice... huhuhuhu.. betul tu siti.. ita tak pernah menyesal dengan kejadian iyyad.. malah ita raser bersyukur sebab dapat melahirkan anak yang istimewa.. bukan sume orang dapat anak cam iyyad kan??

ita cutevirus said...

ena,
biarlah ena... apa yg penting? ita da bahagia dengan kehidupan ita skang nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO