kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, March 12, 2010

projek rahsia.... misi besar...

semalam, ita & hubby telah menjalankan satu projek rahsia.. misi besar jugak la... misi tu memakan masa 45minit...

hubby bertindak sebagai ketua projek dan ita komandernyer... berbekalkan lampu suluh (sebab kitorang buat dalam gelap), suratkhabar, bedak, gunting & pisau cukur...

dan, inilah hasil misinye!!!

v
v
v
v
v
v
v
v
yeah!! misi telah berjaya!!!!!!!!! kitorang terpaksa cukur rambut iyyad... sebab die asek tergaru² je.. kene tunggu die tido.. sebab tu la buat dlm gelap.. kalo bukak lampu kang die bangun..

pandangan belakang... nampaktak ruam kat belakang & leher iyyad??

iyyad yg masih mamai... (gambar baru amek pagi ni.. sblm pegi keje)
BOTAK MEN!!!


18 si cute memberi komen:

ina mail said...

sekarang musim panas memang banyak ruam.tapi akak syor ko beli biprosolic cream kat farmasi. bagus untuk ruam dan semua gigitan serangga. akak mesti simpan cream ni. memang selepas mandi selalu sapukan kat firdaus.bagus punya projek kau ye.kwang kwang.

Sidratul Muntaha said...

hmmm..
ekzema dtg blik
tgh mjusim panas camni pun
aqil tu pun satu badan naik
cam bese
operasi dijalankan
tpi kali ni mak buyung pemalas
beli hycortison cream dgn elomet jer..
sapu pas mandi.
tahan ler sikit.
tpi lambat sapu jer
confirm menggerutu stu badan
adei..

mamalieyna said...

woo operasi di dalam gelap tu..seb baik tak terpotong tinge..hehe..

tanda lahir ke kt kepala iyyad tu? besarnya..! ^_^

~Siti Hajar~ said...

lor cianyer kepala iyyad dibotakkan..tp bagus jgk nti blh tmbh rambut baru...besar tanda lahir iyyad ye...

♥Azie♥ said...

adoi mak terkejut auntie tgk rambut iyyad..

ita cutevirus said...

kak ina,

nak botakkan rambut die da lame da kak... nak try carik jugakla kat farmasi cream tu...

ita cutevirus said...

ayu,

ye ke?? memang betul la ayu.. dak iyyad tu same je cam dak setot.. asal panas excema datang balik..

ita cutevirus said...

mamalieyna,

potong yang panjang je... bile tang pendek, ita cukur jerk.. huhuhuhu...

ita cutevirus said...

hajar,

org tua² cakap memang elok botakkan budak 7 kali... ha'ah.. besar kan tanda lahirnyer... huhuhuuh...

ita cutevirus said...

jgn terkejut auntie azie... kang ujung tahun ni, mak iyyad botakkan lagik.. ahahahhahah...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq pon telah ku botakkan sbb syik garuk kepala..

eh, besar ek tande lahir..rafiq tu tatau mana tanda lahir dia
huhuhu

fied said...

wah tanda lahir kt kepala...spesel boy nie..
ye r musim pns nie memang bnyk ruam tumbuh..

kitorg sapu drapolene cream jer..berkesan gak..

ita cutevirus said...

rose,

memang patut pon baby dibotakkan... rambut baru tumbuh lebih cantik & lebat.. insya Allah..
ade budak takde tanda lahir rose... (betul ke?? ita pun takde tanda lahir)

ita cutevirus said...

fied,

drapolene?? ye ke?? hhrrmm ari tu paed hosp klang.. diorang kasi aqoues cream..

spesel boy ek?? maceh ek aunty fied... insya Allah...

Ena said...

ehehehehe.. comel ape iyyad dah botak cenggitu..

tu warna itam tu.. tanda lahir ke ta? besar nyer!!

Ammar pun selalu beruam kat badan sekrg nie.. tido malam mesti x pakai baju.. hu3x..

yuyunz said...

eh tu birth-mark iyyad eh..

ha ckp pasal rashes ta.. anak aku adlh raja rashes.. sume kne jage proper baekk punye.. peluh cket siap la..

hehe.. tang potong rambut aku dgn laki aku kne la bersiap sedia mcm nk bersilat siap pasal kekude lagik klu potong kt kedai. dia nk peluk so habis la satu bdn kitorg skali penuh dgn rambut.. adess..

ita cutevirus said...

ena, memang comel.. ahaks.. besarkan??
skang ni cuaca panas.. so, budak2 cepat ruam..

ita cutevirus said...

yun,

aku takdenyer nak bwk gi kedai.. cukur sendrik sudah.. just tunggu je die tido...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO