kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, May 17, 2010

Contest Cari 8 N3 Rahsia Ita

sticky mode until 17 Mei 2010
********************
Bismillah...
ita nak wat contest ni.... selama 28 HARI bermula hari ini 20 APRIL 2010 (Selasa) sehingga 17MEI 2010 (ISNIN) jam 12.00 TENGAHARI

syarat² penyertaan :-
  1. terbuka kepada semua reader blog ita.. tak kisah la follow ke tak follow ke
  2. korang tak payah bersusah-payah nak buat special n3 pasal contest ni.
  3. cari 8 n3 rahsia ita yang mengandungi ayat berikut ini adalah n3 rahsia ita di 141 post n3 yg ita telah buat bermula 29 Disember 2009 hingga19 April 2010
  4. bila da jumpe n3 tersebut, komen n3 tersebut dengan ayat berikut "YAHOO!!! SAYA DAH JUMPA N3 RAHSIA ITA!!" - make sure komen tu ada uolls nyer muke & nama.. & make sure leh link trus ngan blog uollss..
senangkan??? senang ape.. ita ni memang menyusahkan aje... kalo da murah ati nak kasi hadiah, takyah la susah² cenggini so, kalo korang nak tau n3 mane yg mengandungi ayat ini adalah n3 rahsia ita korang kene la baca semua n3 post yg ita da publish tu...

kenapa mesti 8 n3?? sebab fav number ita adalah 8...

ita akan sediakan 8 hadiah... perjurian adalah berdasarkan "sape yang paling cepat komen ke-8² n3" - ita tgk kat date komen tu...

hadiahnye takde la mahal sangat... ita bukannyer mampu nak beli hadiah yang mahal².. tp yang pastinya, hadiah tu ita beli kat...
sempena ngan percutian kami sekeluarga ke langkawi on 25 Mei 2010 hingga 28 Mei 2010 ni... kalo kitorang berkesempatan, ada kemungkinan hadiah² berkenaan akan dipos terus dari langkawi...

42 si cute memberi komen:

~Siti Hajar~ said...

cam menarik je ita, sape la yg betuah tu yer..

Nana said...

menarik ni tp kena wat kat umah kekek bole concentrate

ita cutevirus said...

hajar,
mane tau... hajar ke yg bertuah... join la.. ala... hadian biasa² je... tak sudi ke?

ita cutevirus said...

nana,
ita tau nana memang suke join contest... GOOD LUCK!!!

yunz_02 said...

oit.. ko nk g langkawi ke bln 5 ni. huhu sonotnye.. :D

tp last aku pegi tpt kenangan dh musnah la weh. kes kes kes.. sedey plak :(

[-suziey-] said...

waaa jenuh nk cari ni..juling2 mata NNTI:P

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah macam tajuk lagu CT plak...biarlah rahsia....nak join gak

* mEsSy * said...

"YAHOO!!! SAYA DAH JUMPA N3 RAHSIA ITA!!"..

pstt!! terjah blog messy tao akak!! dh complete sume!!


^_-

ita cutevirus said...

yun,
ari tu aku call bini pakcik isa... die pon de cakap.. tempat kenangan kite da musnah... huhuhuhu...

ita cutevirus said...

suziey,
memang saje je nak susahkan kengkawan... ahahahahahah... acah jerk...

ita cutevirus said...

messy,
weehh!!! gigih betol makcik sorang ni.. ok.. nanti akak terjah blog messy..

ita cutevirus said...

anje...
silalah join.. mane tau.. bertuah ke...

Siti said...

adoiiii..kena skodeng abis la ni yer..hehe

ita cutevirus said...

siti,
skodeng.. jgn tak skodeng... kihkihkih...

Ena said...

hoho.. jenuh gak tu.. nak godek semua n3 ita tu..

ita.. nak g tau nie.. ena tak dapat join la ke langkawi tu.. wan keje.. hoho.. camner ekk? sgt tingin nak berjemaah ke sane.. huhu

ina mail said...

ita, akak bukan tak nak masuk contest ko ni.tak berasap lah dapur akak nak cari kod rahsia ko tu.kalau akak ada komputer kat umah, gigih gak nak layan.carilah contest senang-senang sikit, Insyaalah akak layan.kwang kwang

mamalieyna said...

lain dr yg lain ni..lmbt lak baca n3 ni..huhu..ada masa kita godek2..^_^

* mEsSy * said...

siap akak..

:P

ita cutevirus said...

ena,
huhuhuhu... memang nak kasi sume orang jenuh... kihkihkih...

ye ke ena?? alahai... takpe la ena.. laen kali kite leh bercuti sesame eks...

ita cutevirus said...

kak ina,
ahahahhaha.... ala kak, skali skala suh family akak makan kat mapley ape salah nyer...

ita cutevirus said...

mamalieyna,
ehehehhe... laen kan??? ita memang sukekan kelainan...

ita cutevirus said...

messy,
ye ke da siap??? kang akak check... konfiden tol messy nieh..

momguess said...

juling bijik mato den nak cari
hehehhehe

ita cutevirus said...

kak ina...
takde la sampai juling kak... fenin lalat je ade la...

unlisted_one said...

uik..ita sudah ada contest,..sudah bagus.

Ita nanti email alamat dkt kita punya email, nak pos hadiah.

unlisted_one90@yahoo.com.my

ita cutevirus said...

nia,
ehehhehe... saje je... murah hati nak kasik hadiah.. ehehehhe...

ehh??? hadiah ape nia?? ita menang ape ek??

* mEsSy * said...

akak dh kodek2?? ckup 8 komen x?? tkt de y ta publish lak.. **ngade2 kn messy nih..

:P

ita cutevirus said...

isshhh...
mane leh cakap... kena messy check..

* mEsSy * said...

hee.. mengong tul messy..

:P

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

"YAHOO!!! SAYA DAH JUMPA N3 RAHSIA ITA!!"

siap ada n3 lagi.siap pomot tau!!!
sila kasi adiah extra.hikhik

neway, cane nk tempah fancy cookies tu?norly dok klang tau...

mamaaerish : said...

yang... i dh buat...
hik3... sudi2kan check lah yer...

"YAHOO!!! SAYA DAH JUMPA N3 RAHSIA ITA!!"

satu lagi eb nk komen... tahniah... ita mmg tabah... u go girl... pada molot2 yg mmg insurance mahal tuh, engat... bumi nih mmg BULAT yer...
(",)

ita cutevirus said...

messy,
mengong, tapi cantik takpe.. hahahaha...

ita cutevirus said...

norly,
thanks kerana join... nak cookies, mintak email.. nanti ita emailkan quotation...

ita cutevirus said...

eb,
thanks eb kerana memahami.. huhuhuh... molot² tu memang payah nak di totop..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

"YAHOO!!! SAYA DAH JUMPA N3 RAHSIA ITA!!"

gigih ni pepagi buta dok kelebet satu2 entry ita tu...berpinor-pinor jap bijik mata ni...hihihhi harap-harap betul semuanya.

ita cutevirus said...

haiza,
hahaha... berpinor je bijik mate?? aduyai... maap le ek..

thanks sebab sudi join contest ita yang tak seberapa nieh..

sekamar rindu said...

leh join ni..hehhe.

ita cutevirus said...

join cikgu.. jgn tak join...

-niD's- said...

sis...sayang...nanti saya LUNAskan yea...thank's invite saya join contest..."saLam ukhwah"

sekamar rindu said...

salam...puan,

sekali lagi singgah malam di blog puan...

Erly Ramli a.k.a Zette said...

hai ita..saya dah join..saya dah habis jelajah dah blog ita..berpinar cari menda tu..hehehe..sonok jugakk..salam berkenalan

mamaaerish@eb said...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO