kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, May 14, 2010

.....shah alam - segamat - bandar melaka - shah alam.... episod 3

Byk la pulak episode nyer kan?? Kalah adamaya plak kan?? Ahahahhaha…

Okla… layan jela gambar² kitorang ni…

Owwhhh.. besarnyer daku!!

Kami sekeluarga..

Peace dari kami!! Iyyad punyer la semangat.. ahahaah..

Kami lagi….

Bye!! Kami nak naik atas..

Mak ai.. tingginyer tangga!!

Nampak tak eye on Malaysia tu?? Huhuhuhu…

Dalam muzium ni teramat la nyaman… sejuk… setelah berpanas di luar… kami lepak kat dalam ni..

Tgk la muka tak semenggah ita tu.. dengan berminyaknyer.. dengan peluhnyer.. ades..

Iyyad & botol susu n napkin memang tak boleh dipisahkan… kasi la handkerchief.. tak nak die.. nak napkin jugak.. izzah time ni nak susu… tgh layan die la ni…

Psssttt… time melawat muzium ni izzah masih algik CHERRY BERRY.. sian die.. jalan tak selesa.. meragam je kat dalam tu.. vontot die da merah².. sebab da byk kali sangat CHERRY BERRY… sebab tu la kitorang tak betah jalan²… alahai… siannyer anak mak..

sambung lagik.. ade episod 4 plak...

16 si cute memberi komen:

Ena said...

huhhu..

bestnyerrr jalan2..

dah lamer tak p jenjalan..

nanti ita p langkawi pulak..

jeles weyhhhh!!

but happy 4 u la.. :)

Siti said...

hr tukan gi melaka, siti nak gi kat tempat kapal ni..puas la dok round2 bandar melaka tu, tak jumpa2 gak...hahaha

yunz_02 said...

waahh jalan sakan! bestnye g melaka.. :D

ita cutevirus said...

ena,
kalo tak kerana nak amek adiq ipar kat segamat tu, memang takde maknanyer la nak turun melaka...
psstt ena, byk sgt perubahan kat bandar melaka tau...

ita cutevirus said...

siti,
laaaa.. yeke?? huhuhhu.. ita pon sebab adik ipar yg tunjukkan... kalo tak, haram jadah tak tau..

ita cutevirus said...

yun,
ala yun.. skali skala je aku jenjalan... da lame tak bawak anak² gi jalan²... sian kat diorang

atty's said...

BESHNYA ITA..gi jalan2..dulu masa mil duk melaka..selalu balik kg..tp lom penah masuk muzium

[-suziey-] said...

aiseyy miss cite ita yg ni...hehe..lawak tgk gbr 1st tu..dr bwh mmg la nmpk besar..dr epan ok la tu..huhu kita pn xmasuk kapal ni masa g melaka tu..best ek dlm tu? hehe xingt dh..

~Siti Hajar~ said...

semua tempat dlm m'sia ni sy dah terjah tp melaka aja blm sampai...huhuhu..

syok la ita yer pasni terjah langkawi plk...cantik iyyad pya PEACE tu..

Peace Iyyad!

mamalieyna said...

jln2 mmg best..!

tapi sian lak si kakak CB pulak ye, mmg tak selesa la tu..

ita cutevirus said...

kak atty,
ita pon 1st time masuk situ.. huhuuh..

ita cutevirus said...

suziey,
konon² nak nampakkan la ship tu.. sebab tu amek dari bawah... ehehheh....

ita cutevirus said...

hajar,
aiseh hajar... pas ni kene terjah la melaka tu.. dok semalam dua kat sini.. baru syiok... gitu la gaya peace iyyad.. maknanyer double peace la tu..

ita cutevirus said...

eina,
memang best.. tp $$$$ byk kuar la... tu la paslnyer... CB plak si kakak tu...

kak ina mail said...

satu suite hijau nampak.hijau itu menawankan.

unlisted_one said...

wah,..happening cik ita kita..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO