kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, May 13, 2010

.....shah alam - segamat - bandar melaka - shah alam.... episod 2

Sambungan cite smlm… kitorang gerak dari shah alam kol 6.30pagi… sampai segamat dalam kol 11pagi lebih.. lame kan??? Huhuhhu… bukan ape… kebetulan time tu Izzah die CHERRY BERRY… sebab tu la kitorang lambat… berenti kat RnR ayer keroh jap dalam kol 9 lebih… stop makan & salinkan diapers Izzah… mandikan Iyyad.. eh.. lupe plak… ita tak mandikan Iyyad dulu… sebabnyer die kan takleh mandi awal pagi… kang die asma…

Sejam gak la kitorang lepak sane… layan Izzah & Iyyad main taman permainan kat sane… tp, tak snap la plak… mane tak nyer.. pale da mengong.. ate tido lambat + ngantok… harus la pale hotak ni mengong sket…. Nak masuk je kete, izzah cakap die CHERRY BERRY lagik.. aduyai… naik balik gi tandas… takut merah² plak vontot die..

Pastu kitorang trus la bergegas ke segamat… da nak sampai uitm segamat tu, kitorang stop kat petronas.. izzah CHERRY BERRY lagik.. mak ai… kali ni ita da tak larat nak turun.. mintak tolong hubby… pale hotak masih biol taw…

Pastu kitorang gerak… sampai je uitm tu, leh sesat la plak… direction yg di kasi tu salah… adesss… seb baik ade abg potong rumput yang baik ati tunjukkan arah…. Kalo tak, tak tau la… kitorang park je kete, ita kerah adeq ipaq tu masukkan barang dalam boot keta.. mak ai… byknyer barang ko yan!! Penuh satu boot… tu lom kire bantal 2 bijik & beg laptop lagik yang letak kat seat belakang....huhuhuhu.. baru sem 2.. lom sem 6 lagik dak nieh… gamaknyer kalo sem 6, maunyer sewa kontena.. ahahahahah..

Pastu kitorang gegas ke Bandar Melaka… hubby nak round sane.. katenyer nak gi tgk kota A Famosa.. kekdahnyer, parking yang terdekat ialah berdepan ngan muzium samudera tu…kat sebelah die ade satu bangunan yg ade bazaar… ape ntah name.. fail la.. sejak urat da putus ni asyek lupe jer… kitorang terjah tingkat 1.. ade foodcourt… harus la soru dulu… da nak dekat kol 2 tu… fuhh… lapor… lapor…

Layan la gambor² tu eks…

Gigih makan… sila abaikan sifat buruk lantak ku itu..

Licin pinggan… sume lapor… da lame tak makan siput sedut.. jumpe gak kat Melaka nieh..

Haaa… itula die muzium samudera…

Peace dari Iyyad… 4 jari… aahahhaha… lawak la adik ni.. abaikan muka hodoh ku itu… cuaca panas + berpeluh² + muka tak semenggah..

Peace dari izzah & cik nana… ita??? Nyorok belakang iyyad… malu!!!


9 si cute memberi komen:

Mimie Fazira said...

iyyad ... acik mimie pon nak peace 4 jari jugakla ... hehehehe

E.L.I.Z.A said...

izzah tu umo brapa? cian dia cherry berry hehehe

boleh pulak sesat..len kali guna gps :P

Siti said...

hehehe..nyorok yer..besau siput sedut tu...

ita cutevirus said...

acik mimie,
sblm tu ita da turunkan lagi 2 jari tu... tp, naik jugak.. ehehehhe...

ita cutevirus said...

eliza,
bulan 6 ni 4thn... tula pasalnyer.. tak sesuai susu...
gps?? adesss... nanti la.. kalo ade bajet..

ita cutevirus said...

siti,
memang syiok sedut siput sedut...huhuhuhuuh..

kak ina mail said...

akak tak nak cakap apa, tapi akak betul-betul terlior ngan siput sedut yang ko makan tu.dah lama tak masak siput sedut masak lemak ngan batang keladi.

ita cutevirus said...

memang sedap kak.. tp, siput sedut yg ita makan tu takde batang keladi la pulak... huhuhuuh...

Miss Q said...

oh hebat, peace nye sampai 4 jari!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO