kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, May 13, 2010

.....shah alam - segamat - bandar melaka - shah alam.... episod 1

siap ade episod lagi tu.. ahahahah.. tak tahan... ngalahkan slot akasia plak...
oklah, n3 kali ni ita nak story pasal perjalanan kitorang sabtu lepas… amek adeq ipaq ita yang dok study kat uitm segamat tu… huhuhuhu

ni la die adeq ipaq ita tu.. sila abaikan la ye sikap verangannyer itew..

n3 lepas, ita ade cite pasal kitorang melawat sepupu ita yang mangsa ragut tu kan??? Kitorang balik pown da lewat.. lebih kurang pukul 11 lebih… alih² kol 12 lebih nak dekat kol 1 baru leh lena… pastu kol 4 pagi da gigih bangun… yela… nak siapkan juadah utk bawak ke sana…

memangla ngantuk tak hengat…

korang layan la gambar makanan yg kitorang bawak ni...

air melo.....

nugget ayam
keropok ikan
mee goreng!!!
ni je yang mampu ita masak dalam keadaan ngantuk...

12 si cute memberi komen:

Mimie Fazira said...

sedapnye nengok mee goreng ituuu ... adehhh lapo .... acik mimie nak p cafe lepas nih ... hehehe ...

~Siti Hajar~ said...

ok la tu dlm ngatuk pon blh masak, sedap je tgk mee grg tu...

eh! dlm ngantuk2 tu, btl ke letak bahan yg ita masukkan tuh...jeng jeng jeng...hehehe (lawak je yo)

mama_umar_maryam said...

klu time ngantok pon masak sodap camni,klu x ngantuk mau bbq bagai ita buat,hihihi

kak ina mail said...

Ragut-ragut gak.masak-masak gak.Ita akak sukanya ko goreng mee cam tu.basah-basah je ngan hitam sikit-sikit.baru selera.pandai ita masak ye.

ita cutevirus said...

acik mimie,
ehh.. ita pon lapor jugek.. huhuhuhu...

ita cutevirus said...

siti hajar,
seb baik bhn² tu ita da siap² potong & ketepikan.. tinggal masuk dalam kuali je... bhn² tak berkenaan, ita da sorok.. takut gak..ahahahahha...

ita cutevirus said...

zety,
bukan stakat bbq, maunyer ita siap buat cupcakes bagai.. hihihihihi...

ita cutevirus said...

kak ina mail,
husband ita suke cenggitu kak... nak wat camno.. layankan jela...
ala, stakat goreng mee je kak... bukan ape pon.. kalo tak reti goreng mee, elok dicampak dalam lombong je.. ahahahah...

mamalieyna said...

woo lama tak mkn mee goreng, nmpk best je tu..hehe..

ita cutevirus said...

huhuhuhuhu.... ye ke?? diet ek??

Uda said...

hebat ni.. ngantuk2 pun boleh siapkan byk menu.. nak mee goreng cikit

ita cutevirus said...

uda,
nanti ita pos ek.. kihkihkihkih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO