kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, May 4, 2010

menghitung hari....

menghitung hari detik demi detik
masa kunanti apa kan ada
jalan cerita kisah yang panjang
menghitung hari

padamkan saja kobar asmaramu
cinta putih itu takkan ada
yang aku minta tulus hatimu
bukan puitis

reff: pergi saja, cintamu pergi
bilang saja pada semua
biar semua tahu adanya
diriku kini sendiri



huhuhuhu.. pepagi da merepek... ita bukan ape... tgh menghitung hari nak gi holiday bersama² keluarga terchenta ke LANGKAWI!!!! dijangkakan flight kami LCCT-LKW 25/05/2010 2.05pm dan LKW-LCCT 28/05/2010 11.45am...

payment flight da setel.. payment penginapan pun da setel... tp, ita book utk 2 malam je.. lg satu malam, ita ingat nak terjah rumah family angkat kitorang kat langkawi tu.. huhuhuuh... kalo tak, terpaksala kitorang bermalam akt airport 1 malam.. ahahhahah...

utk pengetahuan uoollss... ini adalah percutian pertama.. ye.. percutian PERTAMA kami berempat... percaya atau tidak, kami tak pernah bercuti bersama... AYAH, MAK, IZZAH & IYYAD... percutian ni jugak, kami da rancang terlalu lama.. since october 2009!!

tak sabar dah ni!!

23 si cute memberi komen:

[-suziey-] said...

waaaa bole la kirim tolat..ouh br je dpt coklat free frm langkawi kawn bagi..ekekek:p best nye nk holiday..

kak ina mail said...

syoknya pergi langkawi.tak pernah sampai, ari tu buat contest project alpha nak pergi langkawi, pun tak dapat.berapa ita cost dia?.mana tahu ada rezeki nak pergilah.

mamalieyna said...

waaa syok aa camni, nk g langkawi!! mesti tak sabo2 nih! ^_^

moga segalanya berjln lancar k! jgn lupa ole2..ekeke..

ita cutevirus said...

suziey,
tolat tu hape?? kehkehkeh.. ala, skali skala suziey.. nak reward diri sendiri..

ita cutevirus said...

kak ina mail,
akak nak cost by flight @ by bus @ by car??? ita ni tak brapa pandai nak buat costing.. takpe kak.. nanti, bile ita balik dari langkawi nanti, ita try buat n3 pasal gi langkawi ni...

p/s: flight kitorang murah je lebih kurang RM250 je.. utk 2 dewasa, 1 kanak² & 1 bayi.. kitorang book time ti air asia promote 1juta free seat.. yang kitorang bayar just airport fees je..

ita cutevirus said...

eina,
memang da tak sabar da ni... dada ni dok dup dap dup dap..

Ena said...

kalo tak mesti kite leh cuti sesame kan ita.. huhu..

ena nak g gak cume mase lom ada lagi .. kim salam kat pakcik, makcik & family kat sane ye..

ita cutevirus said...

ena,
tu la pasalnyer...
kan best kalo dapat cuti sesama... insya Allah..

atty's said...

langkawi mmg besh..kty pun taun ni dah pegi ..feb aritu .bawak family ..
tahun lepas g sorg..urusan kerja.sambil jalan2

mama_umar_maryam said...

wah,percutian yg mmg dinanti2kan ye..hv fun ye ita..njoy puas2 dgn family..klu ade coklat daim lebih blh pos ke sini,hik3

yunz_02 said...

have fun ye mck! semoga bergumbira. aku pegi bln 7 nnt tp flight so far blum ade promo. abes la klu x kne naik cut cut la kot sb dh book hotel. ko x sabar.. aku pon x sabarrr gak!! :)

jgn lupe post entry and gambo bebyk!! hehe. tingat mase kite blk beramai² tgu feri hehe..

ita cutevirus said...

kak atty,
langkawi tu kan kak tempat yang sarat dengan memori indah saya... ccchhheewwaahh!!!

ita cutevirus said...

zety,
thanks zety... nak coklat daim??? masuk contest.. wakakakakak... peras ugut nie... ahahahha..

ita cutevirus said...

yun,
wei, laen kali book flight dulu baru book hotel... cam aku... hotel tak kesah.. sebab kat sane byk tempat nak menginap.. kalo flight?? rege tak bley tahan...

4 sure akan aku publish gambor² kenangan kite di sane... ekekkeke... aku ingat lagi.. berkampung kat kuala perlis.. tunggu 1st feri ke langkawi.. dengan tak mandinyer.. sampai langkawi siap jalan² dulu baru balik hostel.. waakakakakka...

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

lamanye kak plan..xpe..bjaya gak nk pergi..smoga bgembira di sana =]

ita cutevirus said...

yuyun,
betul tu yuyun.. akak plan da lame da... sebab time tu airasia buat promotion.. sebab tu la plan awal²

~Siti Hajar~ said...

amboi dok menghitung hari nak g bcuti yer...bestnyer..mesti tidur pun asyik teringat je ni...

*kat sini cuaca panas tau, jgn lupa payung...hehehe

mahal tak tiket flight airasia tu, dulu kami p rm9.90 je srg, 1 family xsampai 100 pun...untungkan booking awai2 ni...ok ita selamat bercuti yer...

kakpah said...

seronoknya nak gi holiday..

Nana said...

wah pas sorang2 g cuti dah abes cite kita kt kuching cite ita lak kat langkawi hehe bez2

ita cutevirus said...

hajar,
meh ar turun langkawi.. leh la kite jumpe sesame.. huhuuhuh....
betul tu hajar.. 200 lebih tu utk flight pegi balik...

ita cutevirus said...

kakpah,
skali skala kak pah... nak kasi anak² happy...

ita cutevirus said...

nana,
bulan ni merupakan bulan percutian marathon bloggers... ahahahahahah....
harus ita buat n3 pasal percutian ita tu..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah nak ke langkawi gak ke?...saya sekeluarga plak pegi langkawi 18/5 sampai 20/5.......drive dari KL ke Kedah....harap2 selamat pergi n selamat balik :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO