kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, May 5, 2010

banyaknyer....

mak ai!! ita baru je geledah² blog ita ni.. skali cek, mak ai!!! banyak nyer n3 yg belum publish.

kalo n3 ku itu di susun², ade tinggi ni kot...

sumenyer simpan kat draf je.. tp, tak sempat publish.. okla... ita buat summary je la ek.. senang cite. takyah pening².. antara cite yg ita tak sempat nak stori ialah:-
  1. Iyyad dengan rasminya tidak lagi tido dalam buai... woohoo!! bestnyer... senang la kitorang nak gi holiday pas nieh... start tak tido buai bulan 11 thn lepas
  2. mulai 04/01/2010 ari tu, ita dengan secara rasminya telah menjadi minah rempit sepenuh masa... ekekekkekek... skang ni ita gi keje naik moto ngan encik hubby... kitorang together² naik moto utk hantar anak & die akan drop ita kat opis & die akan straight ke opis.. huhuuhuhu... save duit minyak kete...
  3. kete satria hubby telah dijual bulan 2 ari tu.. sebelum bloggers family day.. huhuhuhu.. sedey sangat... skang ni kitorang pinjam kete kancil FIL.. insya Allah, kalo ade duit lebih a.k.a rezeki, kitorang akan dapat beli kete sendirik walaupun kecik & second hand.. (rindu ngan kete tu... byk kenangan time belom kawen kat kete tu.) - kete tu da menjadi liability kepada kitorang... kejap aircond rosak, kejp gear box rosak, kejap tayar plak.. macam² hal.
rase²nyer itu yg tu je ok kot.. yg lelain tu ita akan buat n3 khas.. kihkihkihkih... korang layan jela gambar iyyad ni...

da masuk bilik.. tinggal nak tido je ni..
main ngan kain busuk
golek² ngan bear² kakak
iyyad & akak tido bawah... mak ngan ayah tido atas katil.. hikhikhik...
susah betol budak ni nak tido skang ni.. asyek nak main jerk..


8 si cute memberi komen:

[-suziey-] said...

waaa byk story tu..hiks.:p
pandai yek mak ayah tido ats..ank2 tido bawah..ekekek:p

~Siti Hajar~ said...

mak ai byknyer n3 dlm draf ita, sayang la xpublish..

meh sini pswd blog ita, hjr nk tlg buat n3 tertinggal tu...hehehe

comei iyyad bt aksi sblm titon tu..golek2 manja gituw..auntie rindu izzah la, lama xde n3 yg ada gmbr dia..

IdzaLia said...

byknya keja nak disiapkan ye..
comey ank dok golek2 tu.. hehe

ita cutevirus said...

suziey,
anak² mane leh tido atas katil.. kang jatuh (ayat kaber line)... ahahahahahahh...

ita cutevirus said...

hajar,
tau takpe.. memang sayang sangat.. tp, kalo punlish cite basi dah...

tu la.. dah lame ita tak buat n3 anak²... pas ni ita publish cite anak² plak eks...

ita cutevirus said...

IdzaLia,
tau takpe lia.. memang sangat la byk keje...

mamalieyna said...

banyak tuuu..apa lg ita, buat la marathon publish n3 tu sume..hehe

*eina lak bkn style suka draff2, nak buat n3, terus taip n publish..so, takde la dlm draff skrg ni.. tu psl tima nk menjwb tag yg terhutang susah, kena balik godek2 kt blog kengkwn..huhu..

ita cutevirus said...

eina,
owwwhhh.. daku memang pemalas.. kihkihkih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO