kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, June 23, 2010

alhamdulillah.... 1st time tp success..


tajuk kemain lagik... ape la gamaknyer yg success tu ye... huhuhuuhuh...
sebenarnyer petang semalam mood rajin ita telah datang... so, ita nak buat something different utk dinner... takde la lain sangat... cume tak pernah buat
so, ita decide nak masak nasik tomato utk family... hhuuhuh.. kebetulan pulak, sume bahan² nak masak nasi tomato ade... kecuali cuka masak... ehehhehe... yang tu ita terpaksa mintak belas ehsan dari jiran sebelah merangkap kakak ipar ita... ahahahahhahaha...
seb baik umah abang sendiri kat sebelah tu... kalo orang lain, malu beb...

so, korang layan jela ye gambor... ita takde time ar nak taip n3 panjang lebar... sebabnyer kol 9.30 ni ade meeting... tp sempat lagik la buat n3.... berangan nak jadik blogger tegar

acar timun...


ayam goreng....


kuah tomato (sepatutnyer gaul sekali ngan ayam goreng.. tapi ita asingkan sebabnyer ayam goreng tu nak kasi budak² makan..)


nasik tomato yang da siap!!... hubby cakap sedap.... tp, lembik sket... sebabnyer ita terlebih air... ok la tu kan.. 1st timer... kire ade rasa jugak..


1 set da siap.... set ni ita kasi kat umah sebelah... sebab da kasi cuka kat ita... eehhehehe... saling balas membalas la.. kalo tak kerana cuka tu, tak jadi la nasi tomato ita kan???


bile ita tanye anak² & hubby, diorang cakap sedap!!! so, ita nak buat andaian yang nasi tomato yang ita buat telah mencapai 5 star rating... ahahahahhahaha... perasan kan???? sila jgn muntah darah...

16 si cute memberi komen:

Bai said...

oh saya suka nasi lembik2. tak kisahhhh....sedap!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sib baik aku tak muntah darah tgk 5 star ko tu ita..muahhaha jgn mare gurau2..

sy poser ni
lapar lak tgk nasi n ayam goreng tu ehehhe

Mimie Fazira said...

nasi tomato ... sedapnye wehhh ..

musim org posa skrg nih ...

perut pon berlagu2 irama dangdut .. hehehe

mamalieyna said...

ohhh saya sukaa...tapi ghajin tul ita buat time hari bekerja ye..kalo eina, hampeh,,,hari minggu bleh la..

ita meh VOTE 02, for arif kt sini:
http://damiaqish.blogspot.com/2010/06/top-6-cutest-baby-face-contest.html

TQ ^_^

yan said...

Kalau sebelah rumah, mmg k yan dapat merasalah...

Dilla Ady said...

dilla suke gak nasik yg lembik sket..sedap...mane resepinye nih ita?

~Siti Hajar~ said...

asyik n3 mkn je ita ni, sedap2 plk tu, bt sy terliur tau...nak ckit..???

ita, bg la resipi, bt n3..nak try gak..

kak ina mail said...

6 bintang akak kasi.akak pun tak pernah buat.nak trylah.makan ngan ayam goreng sodapkan.

ita cutevirus said...

bai,
lembik² pastu panas².. memang sedap kan??

ita cutevirus said...

mek rose,
ita tak kisah... nak muntah darah pon takpe... ehehehhee.... orang perasan mmg cenggitu... huhuhuuhuh...
poser ke?? ita tgh bendera jepun.. tu yg asek makan je..

ita cutevirus said...

acik mimie...
alamak... irama dangdut la pulak... seb baik die tak tukar irama heavy metal.. kalo tak, parah jugak kan???

ita cutevirus said...

eina,
mood tgh rajin... gitu la... kalo malas memang takde la jawabnyer...

ita cutevirus said...

kak yan,
meh pindah sebelah umah ita.. ehehehhehe...

ita cutevirus said...

dilla,
nak resepi ke??? nanti² ita tempek ek..

ita cutevirus said...

hajar,
ahahahhaha... tak tau la hajar... tetiba mood nak wat n3 makan la pulak kali ni... huhuuhuh..

ita cutevirus said...

kak ina,
peergghh... 6 bintang... takut ita kak... ehehehhe... betul tu kak.. makan ngan ayam goreng pon sodap...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO