kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, June 24, 2010

esok dah 4 thn!!!

esok, 24 Jun 2010, tepat jam 5.19am, IZZAH NUR HAFIYAH berusia 4 thn... Ya Allah.. da besar anak aku.... dah 4 thn...
gambar ni izzah baru je 8 hari...


gambar izzah sekarang....


ita bercadang nak buat celebration utk izzah... sebabnyer da 2 thn tak buat buat celebration... just kasi hadiah & dinner kat luar je... itu pon tak snap gambar... nasib baik izzah belom memahami lagi...

ni gambar kek pertama utk izzah time celebrate kat umah PIL...


sangat simple celebrationnyer... hanya sebiji kek & hanya dihadiri oleh ahli keluarga suami....


yang ni kek kedua... tapi utk birthday kat rumah parents ita plak.. kali ni buat besar sket... tp, takde la besar sangat.. cume panggil jiran tetangga je...


bacaan doa... atok izzah sendiri yang lead...


budak pakai topi oren tu sebaya dgn izzah... tapi die lahir bulan 5 kalo tak silap.. so potong kek sesama laa...


itula the only celebration yang kitorang buat untuk izzah... kesian kan izzah??? masa izzah 2thn, kitorang tak celebrate sebabnyer time tu ita preggykan iyyad... pastu mood cam lain je.. sebab tu la tak buat... tapi, ita belikan die basikal... masa izzah 3thn pulak kitorang tak celebrate sebabnyer time tu kitorang satu family tgh kecoh² pasal operation bibir iyyad... kebetulan pulak on that date, ita de kursus 3 hari... so, memang tak buat.. hubby just belikan die learning computer jer...

utk birthday yang ke-4 ni ita ingat nak celebrate kat rumah sendiri... hanya panggil adik-beradik je... almaklum aje la... pondok hamba kecil saje... tak boleh naik ramai².. nanti roboh... huhuuhuhuh...
nak buat ahad ni... sebab sabtu ita ade program hari ilmu... menu pun ingatnyer nak simple² je... ita rase nak upah "pakcik janggut putih" masak... sebab senang... lagipon sume orang makan masakan "pakcik janggut putih"tu... takde la berkecah dapur ita nanti... ahahhahahah...
ni la die pakcik janggut putih tu....

16 si cute memberi komen:

nieda said...

happy birthday Izzah..moga jadi anak kebanggaan kedua ibu bapa..

ita cutevirus said...

nieda,
thanks nieda.... insya Allah...

Kaseh NazLieza said...

happy birthday dear..jd ank yg baik ea..

firahadifa said...

happy birtday izzah dear...

lily azliyana @ mama zara said...

Happy Becoming Bday Izzah..senang gak celebrate ngan kfc..sume org pon suke makan kfc kan..lain2 bolehlah tmbah sket2 ye tak..hehe

yan said...

Happy birthday , Izzah

KasihKuAlRayyan said...

happy besday izzah.. dh nk jadi anak dara dh.. weh, babydoll yg aku bg dl ader lagik tak?? ke dh tamat riwayat?? muwahaha

kak ina mail said...

Izzah sebijon cam muka ko.Happy birthday izzah yang ke 4 tahun, semoga panjang umur dan jadi anak yang baik-baik.sayang aunty.kenapalah gambar uncle tu ada sekali.?khe khe

mamalieyna said...

happy besday to izzah..moga jd anak yg solehah k! ^_^

encem jgk pakcik jggut putih tu ye..hehe..

Sidratul Muntaha said...

happy birthday ijjah!
acik takleh luper ler ko ckp ko taknak kwn mak ko dulu!
ahahahaha.
bertuah punyer anak.
thu pun ko takut bila mak ko nak pergi dari rumah (siap pakai baju kelawar!)
adei...
happy birthday again gal.

ita cutevirus said...

Kaseh NazLieza, firahadifa, lily azliyana @ mama zara, kak yan,
thanks 4 the wish....

ita cutevirus said...

kak yong,
barbie doll tu masih selamat okeh... tp, iyyad yg main... ahahahhahah...

ita cutevirus said...

kak ina mail & eina,
thanks... uncle tu harus ada utk memudahkan urusan.. ehehhehe

ita cutevirus said...

ayu,
eheheheh... ingat ye pasal tu... blog ni leh jadik tempat refer sejarah hidup betul la..
thanks ayu..

Sidratul Muntaha said...

ingat lorr.
ita,even ayu jarang jenguk tpi ade satu2 cerita yg boleh diingat tntg kawan blogger tulah yg buat every each one of you guys mmg special.
klu pergi blog dia..
mmg ade citer yg ingt.
that's how i know my frenz.

yunz_02 said...

happy beday izzah!

mmg sebijik muka omak la ekau ni.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO