kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, June 14, 2010

Calon Suami Soleh & Bapa Mithali...

huhuhuhu... tajuk tak hengat... sempena Hari Bapa pada hari Ahad ni (20 Jun 2010) sumber sini....
hubby ita dengan baik hati nya telah offer dirinya untuk menjaga anak² pada hari ni....
huhuhuhuhu... sbbnyer mak ita ada kat kedah skang ni.. pegi wedding anak sedara mak kat aloq staq...
nape tak ita je yang cuti?? sebabnyer cuti ita da tak banyak... tak sampai separuh dari kelayakan cuti tahunan.. huhuhuu... camne???
sebab tu la hubby terchenta ku yang kene jaga...sian abang.. tp, ita da siap² lauk utk lunch kang.. sebab tu la kat n3 lepas ita ckp ita terlajak tido..
huhuhuuhuhuh..
meh tempek sket gambor Calon Suami Soleh & Bapa Mithali...

p.s:susah betul la nak carik gambar hubby ita yg sorang²...
p.s.2: ita dapat perkhabaran dari mak ita baru kejap ni... kakak ita yang no. 3 (mak afeeqa) masuk spital mlm tadi.. sebabnyer kurang air dalam badan...
adessss...... seb baik mak & ayah tak stuck kat sane... kalo tak, ita plak kene take turn amek cuti sok jaga budak²....

8 si cute memberi komen:

mamalieyna said...

hoho...mithali sungguh gayanye tuh! beruntung ita..! Hehe..

ita cutevirus said...

eina,
huhuhuuhuh.. alhamdulillah..

Ena said...

huhu..

yeen, memg mithali u ta..
tak pe la.. berkorban utk sama2 kan ta.. :)

ita cutevirus said...

ena,
tu la ena.. susah jugak kalo ita je asek nak cuti.. seb baik budak² tu ok je ngan ayah diorang..

mama_umar_maryam said...

syukur dpt en somi yg understanding..ita, yg kakak ni mmg sgt muke ita lah ;)

kak ina mail said...

susah nak dapat suami yang memahami.syukurlah ita dapat suami cam tu.anak ko yang sulung ni sebijik cam muka ko.

ita cutevirus said...

zety,
alhamdulillah....
sebab tu la anak ita yang sulung tu tak brape rapat ngan ita... PANAS!!!

ita cutevirus said...

kak ina,
tu la kan kak ina... kalo tak paham, susah jugak... huhuhuhuu... memang sebijik... satu acuan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO