kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, July 19, 2010

BAD SERVICE - PIZZA HUT

kat n3 lepas, ita ade cite pasal misi kitorang jalan² carik pasal makan kan??? kan, ita tak kasi tau lokasi pizza hut tu kat ne kan??? bukan ape... sebab byk sangat yg FAIL pasal restoran tu....
sila fokus benda dalam bulatan....

ada benda asing melekat kat sudu sup tu... keadaan garfu & pisau nyer pon agak daif... kene tukar baru... ape lagik, mintak budak tu tukar set lain laaa...

serius ita tak tau ape benda tu.. tp, yg pastinyer benda tu melekat kat luar gelas.... luar ye... bukan dalam... kalo dalam harus la ita suh tukar balik...

yg ni langsung tak boleh blah... serius beb.... ADA BULU.... bila kitorang mintak replace budak tu cam tanak replace... tp, bile ita buat muke garang, baru die nak replace...

balance pizza kitorang tapau.... see?? kat plastik tu ade rambut...

adesss..... sebab tu la ita tanak kasi tau kat mane lokasi pizza hut tu... nanti bankrup... sebabnyer boleh kate ramai gak ar staff gomen makan kat pizza hut ni... dah la piza hangit, over cooked... makanan anta lambat... aduhai... seb baik la orang belanja... kalo ita la yg kuar duit memang ita mintak borang feedback... ita akan kasi 1star 4 servis...

10 si cute memberi komen:

Fieza79 said...

la cm tu ke..? mmg tak patot..

kena komplen tu..

atty's said...

sejak2 akhir2 nie kalo pizza kt bangi nie pun bad service.

cheqna said...

salam
sebab tu cheqna tak makan pizza..hehehehe
tak patut r camtu....

Sidratul Muntaha said...

ita
depa tak ludah ker..or letak benda bukan- bukan dalam take way tu?
ayu pernh dgr citer,klu custonmer tak puas ati,depa buat mcm2 dgn food tu.

Dilla Ady said...

teruknye service...da la kite bayar mahal..

sib baik setakat nih dilla tak penah terkena camni..

sume fast food restaurant yg dilla gi, setakat nih alhamdullilah..sgt jaga kebersihan...

yg nih...eee..mmg kembang tekak dilla..

[-suziey-] said...

aah skang ni pizza hut pnya service ok cuma kebersihan dia fail..mg kotor sket la..mcm xde kualiti kontrol

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aduss...bad service jugak ni yer...cam mana ni...kata francais...

mamalieyna said...

issh..mmg bad ni...seb baik bukan penggemar pizza! tp tu la..g mkn kt mana2 pun, kualiti harus diperhatikan dulu..

fied said...

kak,adakah pizza nie di shah alam mall??atau sacc mall??kerana fied mmg bengang giler ngn pizza kt dua2 tempat nie..servis dh la lembab..nk tunggu order sampai punya la lame..padahal ada 2 org je yg mkn,termasuk meja fied...

so kalo nk mkn pizza kene g luar shah alam...service diorg bad gilerz..kate ada pertandingan antara pizza msia..kalo mcm nie,sume pon x patut menang..

Kaseh NazLieza said...

hmm..pnh gak dpt bad service dr pizza hut..hope dyeorg amik iktibar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO