kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, July 20, 2010

Aroma Ikan Bakar, Jeram, Kuala Selangor..

salam uoollss...
ari ni lambat sket bersiaran... lemau ar pagi ni... tak tau nape... hikhikhikhik...
ni, nak cite pasal dinner kitorang jumaat lepas....
office hubby (Jabatan Kewangan, MPSJ) ade wat dinner sempena meraikan staff yg nak kuar.. samada tukar jabatan @ berenti keje... tu yg diorang buat dinner kat Aroma Ikan Bakar.. tempatnyer kat Jeram, Kuala Selangor...
kalo dari Shah Alam, amek jalan nak gi Kuala Selangor... lepas tu bile sampai je kat Jeram, lepas je Masjid Jeram tu, ada traffic light... belok kiri... masuk dalam lagi sampai la jumpe T junction... jgn terus tau... amek kiri... sebabnyer kalo jalan terus, ada satu lagi seafood... yg ni kat belah kiri...
besar jugak la tempat ni... rasernye leh muat 500pax atau lebih... kat sebelah tempat kitorang makan tu, ada majlis jasamu dikenang utk guru besar.... menunyer ialah NASI PUTIH, KETAM GORENG CILI, BUTTER PRAWN, SOTONG GORENG TEPUNG, SIAKAP SWEET SOUR, IKAN PARI BAKAR + AIR ASAM, KERANG BAKAR, TOMYAM, AIR TEMBIKAI & AIR FRESH ORANGE.... tp, ita tak rase sume... takde mood nak makan la... even byk foods.. mungkin sebab penat dalam kete+lapor melampau... jadiknyer perut da masuk angen....
ehehhehehh... tak tau nak cite ape... sebabnyer function opis hubby kan.. ita tak brape kenal sgt ngan officemate hubby... lgpon, hubby baru je kan masuk opis tu.. tak sampai sethn lagi....
mula skali, pas je balik keje ari jumaat tu, hubby pickup ita gune innova opis die.. sebab die ditugaskan utk jadik drebar... kene pickup member² yg nak gi dinner tu...
kitorang balik umah dulu... siap² bagai, amek budak kat umah mak @ straight gi opis hubby... amek member opis die... ada 2 org ngan anak diorang... diorang tak bawak partner sebabnyer ade yg partner keje la, jaga anak kecik la...
jauh gak perjalanan nak gi sane... jenuh gak la.... layan gamba je la korang ek...

anak dara sorang ni da start moody... mane taknyer, tak tido siang... bile tempat yg ramai orang tu die moody la...

ita & iyyad... peace sign from iyyad 5 jari tau.. ehehehhe..

berborak ngan kak Faridah & kak Tie... nampak tak ade cekak rambut kat atas kepala ita tu?? tu, cekak rambut izzah.. tp, paham² je la.. kalo da moody sume tanak pakai... dari tercicir, ita letak atas pale...

bersama org yg diraikan... kak Faridah (tengah) & kak Tie...
ita kenal kak faridah di lame dah... takde la lame sangat... kire, time hubby awal² keje kat MPSJ tu, kak Faridah la kawan opis hubby yg ita kenal... orgnyer lembut je... husband die penguatkuasa.. kene keje malam tu... tp, sian kat die... belum dapat zuriat lagi...
"kak Faridah, ita doakan akak dapat zuriat.."


memang banyak gambar... sebabnyer hubby jadik photoG time tu... bos die suh... sejak die pakai slr ni, memang tak menang tangan laaa...








p/s : dalam byk² gambar ni, ada terselit sorang kawan lama.. time skola tu... tp, bile kat sane buat cam tak penah kenal je... aduhai... redha je la ita....

9 si cute memberi komen:

Ena said...

saper la tu yg buat2 tak kenal tu.. adeihhh!!

ita cutevirus said...

ena,
ade laaaaaa... tak perlu kot kasi tau...

Nana said...

BEZNYE..ADA DINNER kita kt opis ni xpenah wat dinner klw ada dinner pon dapat jemputan dari supplier je

[-suziey-] said...

wohooo byk giler gbr...aisey dgr menu dh terliur..lazat btl..

mamalieyna said...

eh eh..kawan lama memang dah tak kenal ita kot..isssh tak patut..huhu..

atty's said...

lor ..tu lah kan ita..dah org buat tak kenal ..takan kita nak terhegeh2 je kan ..buat2 jugak lah tak kenal .udahnya .

nieda said...

byk gile gambar..meriah majlis tu

Mimie Fazira said...

bestnye tgk gambar ... meriah

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhhh..dah besar2 gambar2 kat sini..

ya allah..menu tu sedapnya...ayu memang suka makan seafood..

header pun cantik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO