kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, July 1, 2010

embargo... tapi da tak embargo!!!!

korang sure tertanya² kan?? nape la ita copy benda alah ni dari FB?? ekceli tulisan ini adalah berhubung dengan permohonan pertukaran jabatan yang ita buat tahun lepas...
perkara yang da lame ita nanti²kan... pihak HR akhirnya meluluskan permohonan pertukaran jabatan ita..

pada awalnya HR tak luluskan permohonan ita tu sebab pegawai HR berkenaan call BIG BOSS baru ita & bertanyakan tentang permohonan pertukaran ita... oleh kerana BIG BOSS berkenaan baru bertugas & die tak tahu apa² tentang permohonan pertukaran ita, die terus cakap kat pegawai HR tu cam ni,
"eh?? Azyta bukanlah staff yang bermasalah utk saya tukarkan.. kami takde masalah dengan die.."
jadinyer, pegawai HR ni pon ketepikanlah permohonan ita dulu... kemudian BIG BOSS ita ni pangil BOSS unit ita masuk dalam bilik die.. die tanye
"U ada buat permohonan utk tukarkan Azyta ke? nape? ade problem ke?"
lalu, BOSS unit ita pon cakap la
"Azyta memang ade buat permohonan nak tukar jabatan thn lepas.. time tu saya takde.. saya holiday kat australia... tp, saya maklum dengan permohonan die tu.. lagipon bos, azyta da dekat 7thn kat sini.. en hassan yang sign surat die tu.. die memang nak tukar pon boss.."
(en hassan tu my ex-BIG BOSS) then my BIG BOSS pon cakap...
"laaaa... yeke?? tadi pegawai HR ade call i.. die tanye pasal permohonan pertukaran azyta... i cakap la takde... sebab i rase azyta takde masalah kat sini... kalo gitu, u call balik pegwai HR tu.. cakap ngan die suruh proceed je permohonan azyta tu ye..."
then, my boss, call la pegawai HR tu... nak tau camne ita tau pasal ni?? of coz la my beloved boss unit yang cite...

so, today ita dapat surat pertukaran tu... kalo korang tgk tarikh gambar atas skali tu 21 April... skang ni da 1 Julai..... bermakna, ita da simpan n3 ni dari 21 April lagik.. pada yg mengikuti blog ita ni, sure da tau pasal permohonan ita nak tukar jabatan ni kan?? well, memang betul.. memang tukar jabatan terus okay... currently PEJABAT SETIAUSAHA KERAJAAN NEGERI SELANGOR...



next JABATAN PENGAIRAN DAN SALIRAN NEGERI SELANGOR..
start 15 JULAI 2010..

so kepada orang JPS Selangor, ita harap dapat menerima kehadiran ita di sane....

syukur alhamdulillah... kwn², doakan ita ye... just pray the best for me kat tempat baru nanti....



16 si cute memberi komen:

Ena said...

Alhamdulillah.. dapat juga..

Mudah2an tempat baru menjadi tempat lebih baik nanti ye ta..

buang yg keruh ambil yg jernih.. :)

momguess said...

alhamdulilah
moga kat tempat baru semue nye occay

ita cutevirus said...

ena
alhamdulillah.. takut juga tak dapat...

tu la.. harap² pas ni ok...
thanks..

mrs.ecam said...

salam knal...

e eh snangnyer nk mntk tuko ek...yela lgpong dh lme kje kn....bestnyer....leh dpt pngalaman br...slmt bertugas ek

ita cutevirus said...

kak ina,
tul tu kak... buku baru..

ita cutevirus said...

mrs ecam,
macam kenal?? maknanyer??
senang mintak tuka?? no komen...
anyway, thanks ek..

Sidratul Muntaha said...

ita..
ko sama level dgn aku arr..
tpi ko gred N,aku gred J
hihhhi.
selamat bertugas!!

ita cutevirus said...

ayu,
ita raser gred J lagi kaya kot.. ehehehehe.. mana sama maaa... tangga gaji laen.. J mahai sket.. huhuhuuh...

Sidratul Muntaha said...

mahal ape?
same jer..
P1T1 kan?
ke ita dah gi P1t2?

ita cutevirus said...

ayu,
gred J kene ade kemahiran...
p1t1 gred J lebih sket basic nyer dati p1t1 gred N.. ehehehhe... tu maksudnyer.. kalo gred N17, spm pon takpe... tp, kalo J17 paling koman pon nak ade sijil kemahiran.. hehehehehe..

AmzaR RafiQ said...
This comment has been removed by the author.
rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ita, td terguna id blog lagi satu..muaahaha..dah delete pong

moga dpt mood baru di tempat keje baru k..:-)

Sidratul Muntaha said...

tu aku thu daa...
ala..
klu ko suh aku jadi penaip pantas mcm ko..haram takleh..
kemahiran ler jugak tukan?
ahahha..
lebih ler sgt..
lebih kurang jer ita oii
same jer..
janji PTK dpt 4,4
comfirm naik.
klu tak,increment ttp sama ita.
same jer even aprraisal sgtlah cemerlang!!


#bila nak abis daa!!

ita cutevirus said...

rose,
ala, takpe.. takde hal la...
thanks...

ita cutevirus said...

ayu,
ye betul.. increment ttp ada kalo kite tak kene tindakan tatatertib.. ehehehhe... slamat dapat 4,4 dalam ptk!! da naik pangkat jgn lupe blanje cis kek.. ehehhe

#abis da..

ana said...

kiter pn ader mintak tukar tahun lepas.. tapi bila tanyer kt psm.. dia cakap x der pertukaran... hisss camtu plak.. pelik kan.. mungkin bukan nasib saya kut.. apapun tahniah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO