kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, July 1, 2010

MERPATI MENARI di PADANG EMBUN...

slamat pagi kengkawan... pagi ni ita nak story sket pasal buku kumpulan cerpen... kalo korang nak tahu, ita sebenarnyer jarang hampir tak pernah okay!! membeli buku a.k.a bahan bacaan seperti ini... novel, koleksi cerpen dsb... well, magazine & newspaper slalu la ita beli...

tp, time ita pegi pesta buku time hari ilmu hari tu, ita terlalu kat booth DBP kot... pastu duduk la sorang wanita ayu ni... tp, tak snap gambar la plak.. sebabnyer hp tinggal kat umah... wanita tu menyapa ita... sumpah!!! ita tak kenal wanita tu... tp, tutur kata wanita tu sangat lembut & mesra... rupanya wanita tu merupakan seorang penulis... maaf ye zanazanzaly... saya sebenarnya bukanlah peminat & mengenali penulis²...

inilah buku yang dipromosikan oleh zanazanzaly..


zanazanzaly siap sign & beri penghargaan kat ita okey...


zanazanzaly telah memberi kata semangat kat ita... sebab tu la ita beli buku die... sebenarnye, ita minat menulis... pernah jugak menulis.. time blaja kat kolej dulu & simpan dalam disket... pernah tunjuk & beri kawan rapat baca... respon yang diberikan juga baik... ita tak pernah terdetik di hati utk hantar ke mana² publisher... tp, zanazanzaly memberi semangat & nasihatkan ita upaya tidak berputus asa dalam bidang penulisan..

secara jujur, ita lebih prefer utk menulis novel dari menulis cerpen.. sebabnyer ita rase cerpen terlalu pendek & tergantung... tak puas membacanyer... tapi, terpulangla pada minat masing² kan???

so far yg ita baca kumpulan cerpen ni, ita rasa bahasa nyer sangat puitis & halus... hanya orang yang berjiwa halus dapat memahami apa yg cuba disampaikan oleh sebagai zanazanzaly penulis...

4 si cute memberi komen:

Ena said...

wahhhhhhhhh.. syok tu jumpa penulis.. heheh.. bestnyerrr..

siap kasi kata2 peransang lagi..

zyra said...

kak ita, bes dak cerpen2 tu? igt kalu best, nk beli laa...

almaklumlah skang nih dh slow mellow dr dunia cyber nih... kalu ader buku bes gak ngadap..

ita cutevirus said...

ena,
best jugak la.. orgnyer humble... tak nampak cam penulis pown...

ita cutevirus said...

zahira,
bagi akak ok je... not bad la... tp, lain orang lain taste kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO